VLN Nieuws

BVNL projecteert verkiezingsteksten op Amstelveense hoteltoren

Amstelveen - BVNL Amstelveen, dat dit jaar voor het eerst meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amstelveen, heeft maandagavond in het kader van de verkiezingscampagne korte tijd teksten op een hoteltoren in de wijk Kronenburg geprojecteerd.

'Dit hadden ook woningen kunnen zijn' was een van de teksten die op het hotel werd geprojecteerd. Bij de bliksem-actie vanavond waren de kandidaat-raadsleden van BVNL aanwezig; de actie was niet vooraf overlegd met Ibis.

BVNL pleit onder andere voor meer jongerenwoningen in de gemeente. Overigens is permanente woningbouw op de locatie van het betreffende hotel niet toegestaan in verband met de Schiphol-contouren (Luchthaven Indelings Besluit).

BVNL Amstelveen geeft aan de tekstprojectie - een vorm van guerilla-marketing -  de komende periode op meer gebouwen in Amstelveen te gaan uitvoeren. De partij presenteerde vorige week het verkiezingsprogramma en profileert zich als klassiek liberale partij die staat voor ‘Vrijheid van handelen, vrijheid van ondernemen en vrijheid van meningsuiting.’ De partij geeft aan economisch gezien (gematigd) rechts te zijn en profileert zich als 'de grootste pleitbezorger van de (MKB-)ondernemer in Nederland.'


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:14

Toch meer ruimte voor vestiging flitsbezorgdiensten in Amstelveen

Amstelveen - Ondanks dat er een plan lag om flitskoeriersdiensten in de toekomst alleen nog toestemming te geven om vanaf bedrijventerreinen  te laten opereren in Amstelveen, hebben de politieke partijen VVD, D66 en GroenLinks een uitzondering op die regel afgedwongen. Onder strikte voorwaarden mogen de flitskoerierdiensten zich ook op eventueel andere locaties in Amstelveen vestigen, als die geschikt blijken.

112 vandaag 11:33

Drie ernstige ongelukken op een dag in Amstelveen: 'Houd je hoofd bij het verkeer'

Amstelveen - In Amstelveen vonden gisteren (donderdag 30 maart) drie behoorlijk ernstige ongelukken plaats, waarbij meerdere personen gewond raakten. Wethouder Herbert Raat (Verkeer, VVD) roept inwoners op om extra alert te zijn in het verkeer. 'Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus houd écht je hoofd erbij als verkeersdeelnemer'.