VLN Nieuws

BVNL projecteert verkiezingsteksten op Amstelveense hoteltoren

Amstelveen - BVNL Amstelveen, dat dit jaar voor het eerst meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amstelveen, heeft maandagavond in het kader van de verkiezingscampagne korte tijd teksten op een hoteltoren in de wijk Kronenburg geprojecteerd.

'Dit hadden ook woningen kunnen zijn' was een van de teksten die op het hotel werd geprojecteerd. Bij de bliksem-actie vanavond waren de kandidaat-raadsleden van BVNL aanwezig; de actie was niet vooraf overlegd met Ibis.

BVNL pleit onder andere voor meer jongerenwoningen in de gemeente. Overigens is permanente woningbouw op de locatie van het betreffende hotel niet toegestaan in verband met de Schiphol-contouren (Luchthaven Indelings Besluit).

BVNL Amstelveen geeft aan de tekstprojectie - een vorm van guerilla-marketing -  de komende periode op meer gebouwen in Amstelveen te gaan uitvoeren. De partij presenteerde vorige week het verkiezingsprogramma en profileert zich als klassiek liberale partij die staat voor ‘Vrijheid van handelen, vrijheid van ondernemen en vrijheid van meningsuiting.’ De partij geeft aan economisch gezien (gematigd) rechts te zijn en profileert zich als 'de grootste pleitbezorger van de (MKB-)ondernemer in Nederland.'


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:54

Isolatieactie Amstelveen-Zuid: nog maximaal 200 plekken

Amstelveen - Woningeigenaren in Amstelveen Zuid die hun huis (verder) willen verduurzamen kunnen zich nog tot en met 22 december vrijblijvend inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie. Vanwege de drukte bij installateurs kunnen zich nu nog maximaal 200 inwoners inschrijven binnen deze actie.

Advertorial Algemeen vandaag 09:00

Simon de Bruin: de vormgever van uw nachtrust

Amstelveen - Kwaliteit, duurzaamheid en volop tijd voor de klant: dat vind je bij Simon de Bruin Slaapcomfort. Een nieuw bed koop je immers niet zomaar, die gaat jaren mee. Annemieke en Simon de Bruin zitten bijna 33 jaar in het vak. Ze adviseren u met betrokkenheid en passie voor het vak, want u wilt tenslotte geen miskoop waar u voor jaren aan vast zit.

Algemeen gisteren 13:18

Prachtige traditie komt er weer aan: Lichtjesavond op Zorgvlied

Amstelveen - Het is een prachtige traditie die al 20 jaar (sinds 2002) bestaat: Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied. Dit jaar kunnen bezoekers op deze bijzondere en vaak drukbezochte avond weer herdenken, luisteren naar muziek of gewoon samen zijn.