Maria & Margo

Chocolatier Martinez is verhuisd

Amstelveen - Voor wie het nog niet is opgevallen, de bekendste chocolatier van Amstelveen heeft een nieuw onderkomen. Het chocoladeparadijs vind je nog steeds op de Rembrandtweg, maar nu – vanaf het Stadshart gezien – aan het begin én aan de linkerkant van diezelfde weg op nummer 79.

Huiselijk

De aankoop van dit nieuwe pand (naast de schoenenwinkel Ecco) was voor eigenaresses Margo en Maria, tevens moeder en dochter, direct een aanleiding om voor de zaak een nieuwe look & feel te creëren. ‘We wilden graag een iets moderne uitstraling. En dat is goed gelukt. Ook hebben we veel meer mogelijkheden om onze producten goed in de winkel te laten zien’, vertelt Maria. ‘Maar aan ons assortiment sleutelen we niet. Onze producten blijven gelijk van de bekende en hoge kwaliteit’, vult Margo haar aan.

Ervaren

Het duo is inmiddels al zo’n 2,5 jaar eigenaar van de franchisevestiging in Amstelveen. Margo draait al haar leven lang mee bij Martinez Amstelveen en Maria werkte lange tijd als vaste zaterdagkracht in het bekende familiebedrijf. Maria: ‘Vroeger zei ik al dat ik later een eigen chocoladewinkel wilde hebben. Het leek me altijd leuk om samen met mijn moeder een winkel te runnen. En dat is gelukt.’

Bekendheid

Martinez geniet een enorme bekendheid in Amstelveen. De zaak is al decennia lang in het centrum van de gemeente gevestigd: aanvankelijk op Plein’60 (waar de zaak eerst als Stam en later als Martin Stam bekend stond), maar sinds 10 jaar is Martinez tot volle tevredenheid op de Rembrandtweg gevestigd.

Toch was een verhuizing een wens van de nieuwe eigenaressen. ‘Onze vaste klanten weten ons al jaren te vinden, maar we willen graag meer in de loop van het Stadshart zitten. Zodat dagjesmensen ons ook weten te vinden en je wat gemakkelijker bij ons naar binnenstapt. En dat we dit pand konden kopen, dat was natuurlijk perfect. We zijn er erg blij mee’, eindigt Maria.

Benieuwd naar de nieuwe zaak van dit bekende Amstelveense familiebedrijf? ‘Kom dan gezellig langs!’

Informatie

Martinez Chocolatier | Rembrandtweg 79 | Telefoon 020 641 99 89 | amstelveen@martinezchocolade.nl | www.martinezchocolade.nl
Parkeren kan voor de deur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.