Maria & Margo

Chocolatier Martinez is verhuisd

Amstelveen - Voor wie het nog niet is opgevallen, de bekendste chocolatier van Amstelveen heeft een nieuw onderkomen. Het chocoladeparadijs vind je nog steeds op de Rembrandtweg, maar nu – vanaf het Stadshart gezien – aan het begin én aan de linkerkant van diezelfde weg op nummer 79.

Huiselijk

De aankoop van dit nieuwe pand (naast de schoenenwinkel Ecco) was voor eigenaresses Margo en Maria, tevens moeder en dochter, direct een aanleiding om voor de zaak een nieuwe look & feel te creëren. ‘We wilden graag een iets moderne uitstraling. En dat is goed gelukt. Ook hebben we veel meer mogelijkheden om onze producten goed in de winkel te laten zien’, vertelt Maria. ‘Maar aan ons assortiment sleutelen we niet. Onze producten blijven gelijk van de bekende en hoge kwaliteit’, vult Margo haar aan.

Ervaren

Het duo is inmiddels al zo’n 2,5 jaar eigenaar van de franchisevestiging in Amstelveen. Margo draait al haar leven lang mee bij Martinez Amstelveen en Maria werkte lange tijd als vaste zaterdagkracht in het bekende familiebedrijf. Maria: ‘Vroeger zei ik al dat ik later een eigen chocoladewinkel wilde hebben. Het leek me altijd leuk om samen met mijn moeder een winkel te runnen. En dat is gelukt.’

Bekendheid

Martinez geniet een enorme bekendheid in Amstelveen. De zaak is al decennia lang in het centrum van de gemeente gevestigd: aanvankelijk op Plein’60 (waar de zaak eerst als Stam en later als Martin Stam bekend stond), maar sinds 10 jaar is Martinez tot volle tevredenheid op de Rembrandtweg gevestigd.

Toch was een verhuizing een wens van de nieuwe eigenaressen. ‘Onze vaste klanten weten ons al jaren te vinden, maar we willen graag meer in de loop van het Stadshart zitten. Zodat dagjesmensen ons ook weten te vinden en je wat gemakkelijker bij ons naar binnenstapt. En dat we dit pand konden kopen, dat was natuurlijk perfect. We zijn er erg blij mee’, eindigt Maria.

Benieuwd naar de nieuwe zaak van dit bekende Amstelveense familiebedrijf? ‘Kom dan gezellig langs!’

Informatie

Martinez Chocolatier | Rembrandtweg 79 | Telefoon 020 641 99 89 | amstelveen@martinezchocolade.nl | www.martinezchocolade.nl
Parkeren kan voor de deur.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.