Cigo De Posthoorn aan de Vander Hooplaan in Amstelveen

Cigo De Posthoorn in actie voor KNGF Geleidehonden via Missie 538

Amstelveen - Kansspelwinkel Cigo De Posthoorn in Amstelveen is in actie gekomen voor KNGF Geleidehonden en heeft zich aangesloten bij ’Missie 538’. Het radiostation probeert tijdens Missie 538 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor diverse goede doelen.

Eén van die goede doelen is het inrichten van een KNGF-opleidingshuis met materiaal dat tegen een stootje kan voor het trainen van de honden, zoals  robuuste keukenlades, sterke wasmachines, verhoogde bedden, automatische deuren en antislipvloeren: een praktische, gedegen inrichting dus, die helpt om de KNGF-honden goed klaar te stomen voor hun toekomstige taak.

Warm hart

Eigenaar Hans Poll van De Posthoorn, het nationale nummer 1 Staatsloten-verkooppunt én de plek waar geregeld grote prijzen vallen, draagt het KNGF een warm hart toe. Bedragen die op de gratis loten van het Posthoorn Lotto Mega Jackpotspel vallen komen ten goede aan het KNGF en - net als elk jaar - doet De Posthoorn zelf ook een duit in het zakje. KNGF Geleidehonden leidt professioneel getrainde blindengeleide-, buddy- en assistentiehonden op om mensen met een beperking te kunnen helpen

Doneer ook

Mensen die het KNGF net als De Posthoorn een warm hart toe dragen kunnen ook nu al doneren voor de Missie 538-actie van De Posthoorn.

Klik hier & doneer voor Missie 538: De Posthoorn voor KNGF

Radio 538 probeert tijdens Missie 538 (meer info hier) zoveel mogelijk geld in te zamelen voor liefst twaalf goede doelen (twaalf missies dus) en iedereen kan sub-acties starten waarbij een van de goede doelen gekozen kan worden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.