Cigo De Posthoorn lanceert lokale webshop: online loten bestellen, snel in huis

Amstelveen - Kansspelwinkelier Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft in verband met de lockdown een lokale webshop gelanceerd waar Amstelveners staatsloten en kansspelcadeau-boxen van De Posthoorn kunnen bestellen. Woon je in Amstelveen en je bestelt en betaalt voor 15.00 uur via de webshop dan krijg je dezelfde dag voor 19.00 uur je loten keurig thuisbezorgd* (muv 25,26,27 dec).

De webshop is een extra toevoeging op de telefonische bezorgdienst (020 641 75 75) die de Posthoorn direct na de lockdown invoerde.

KLIK OP DEZE BUTTON OM NAAR DE POSTHOORN WEBSHOP TE GAAN

Eigenaar Hans Poll wil met de lokale webshop een extra service bieden aan Amstelveners. Zeker Ouderjaarsloten vinden altijd gretig aftrek bij de Posthoorn, waar in de afgelopen jaren al diverse grote prijzen zijn gevallen. ‘We brengen nu geluk aan huis’, zegt Poll. Ook staatsloten voor de januari-trekking zijn te verkrijgen en er je kan ook december-cadeauboxen laten bezorgen of bijvoorbeeld de kraslot-december-kalender. De webshop wordt de komende periode uitgebreid met meer producten.

Gratis thuisbezorging alleen in Amstelveen

Bij bestellingen vanaf 50 euro worden de loten gratis thuisbezorgd in Amstelveen, bij bestellingen onder de 50 euro wordt 2,50 in rekening gebracht. 

* NB: De thuisbezorging geldt alleen voor inwoners voor Amstelveen. Tijdens de kerstdagen en zondag (25, 26 en 27 december 2020) bezorgt De Posthoorn niet!

Kijk snel & bestel jouw loten via  https://webshop.posthoornonline.nl/

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 22:00

Amstelveen by night (78)

Amstelveen - Op de 78e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Amstelzijde in de rubriek Amstelveen by night.

112 gisteren 18:45

14-jarige met ploertendoder op zak aangehouden in Amstelveen na onrustdreiging

Amstelveen - Nadat afgelopen donderdag diverse bedreigingen via social media waren rondgegaan, blijkt de Amstelveense politie diezelfde avond een groep jongeren te hebben staande gehouden die met Tram 25 naar Amstelveen Zuid waren afgereisd, met vermoedelijk weinig goeds in de zin. Onder hen een 14-jarige met een ploertendoder op zak.

Algemeen gisteren 10:00

De Uiterton hoopt op 25-jarig jubileum

Amstelveen - In heempark De Braak liggen de twee werkplaatsen van Stichting De Uiterton. Sinds 1997 beleven zowel jongeren als ouderen hier veel plezier aan het bouwen en restaureren van boten en scheepjes. Nog heel even en dan kan er in het voorjaar weer gevaren worden. Oprichter Henk Morel vertelt over het ontstaan van De Uiterton maar ook over de naderende sluiting van de loods.

Algemeen 9 apr. 2021 22:00

Amstelveen by night (77)

Amstelveen - Op de 77e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Van Heuven Goedhartlaan.

Onderwijs & Educatie 9 apr. 2021 17:11

Amstelveen College biedt leerlingen drie dagen lang volop coronaproof plezier

Amstelveen - Om leerlingen een hart onder de riem te steken in deze lastige coronatijd heeft het Amstelveen College drie dagen lang een speciale 'GoFit-21 3-daagse' voor leerlingen georganiseerd. Leerlingen konden zich volop uitleven met tal van coronaproof-activiteiten, iets dat enorm werd gewaardeerd door de leerlingen.