Hans, Fred en Bas (Archief Retail Awards 2020)

Cigo De Posthoorn: nummer 1 Staatsloten-verkooppunt van Nederland

Amstelveen - Kansspelclub Cigo de Posthoorn aan de Van der Hooplaan 191 in Amstelveen is over vorig jaar nummer 1 Staatsloterij-verkooppunt van heel Nederland geworden.

Bij geen enkel verkooppunt in het land worden meer Staatsloten verkocht dan bij de Amstelveense winkel van eigenaar Hans Poll: een enorme prestatie.

Het is voor het eerst dat De Posthoorn, die de afgelopen jaren steevast in de Top 3 stond, de nationale lijst aanvoert in de Retail Awards. Het maakt eigenaar Hans Poll en zijn team zijn bijzonder trots en het geeft de zaak een welkom steuntje in de rug tijdens de moeilijke coronaperiode. Hij bedankt alle klanten die in 2020 naar zijn winkel kwamen: ook is hij verheugd dat bezoekers sinds gisteren weer zonder afspraak naar de winkel mogen komen.

Kansspelclub Cigo De Posthoorn houdt rond de verkoop van staatsloten altijd ludieke acties, zoals 'samen spelen, samen winnen'-spellen en keert flinke geldprijzen uit waardoor niet alleen Amstelveners maar mensen uit de hele regio naar de zaak aan de Van der Hooplaan komen. Bij Cigo De Posthoorn in Amstelveen zijn de afgelopen jaren ook geregeld grote prijzen gevallen

Cigo De Posthoorn heeft dit jaar in verband met de lockdown ook een webshop opgericht, waar loten en andere producten zijn te bestellen:  https://webshop.posthoornonline.nl/,


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 11:39

Bieb werkt aan leesplezier

Amstelveen - De cijfers zijn schokkend: maar liefst 25% van de Nederlanders van 15 jaar oud loopt het risico om laaggeletterd de school te verlaten*. ‘Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen en kost de samenleving €1,13 miljard per jaar**’, stelt Gertrude Hoogendoorn, manager Educatie & Programmering bij de Bibliotheek Amstelland.

Columns gisteren 08:00

Column Geijsel Kroon: Achteruit-sparen

Amstelveen - U spaart achteruit als uw vermogen minder oplevert dan de inflatie. Bij een inflatie van 1% en een rentevergoeding van 0% spaart u dus 1 % achteruit. Als u dan aan de Belastingdienst ook nog 0,6% per jaar moet betalen omdat u € 50.000,- boven uw drempelbedrag spaart, dan spaart u jaarlijks 1,6% achteruit.

112 14 okt. 2021 17:23

Politie Amstelveen overspoeld met wapens tijdens inleveractie

Amstelveen - De actie 'Van je wapen af zonder straf' is tot dusver een opmerkelijk succes in Amstelveen. In drie dagen tijd werden talloze steek- en slagwapens, nepvuurwapens maar ook een flink aantal echte vuurwapens ingeleverd bij - of opgehaald door - de politie.