Cinema Amstelveen

Cinema Amstelveen plant extra films tijdens lerarenstaking

AMSTELVEEN - Op dinsdag 12 december vindt er opnieuw een staking van leraren in het basisonderwijs plaats. Cinema Amstelveen opent die dag haar deuren met twee kinderfilms.

De actievoerende leraren leggen hun werk weer neer nadat minister van onderwijs Arie Slob niet aan de eisen die ze stelden heeft voldaan. Er is dit keer geen groot georganiseerd protest gepland, maar naar verwachting zullen weer veel basisscholen hun deuren gesloten houden. Om de basisscholieren zich niet te laten vervelen, heeft Cinema Amstelveen twee extra films gepland. Om 10:30 uur draait Paddington 2, een film over de onhandige beer die verschillende baantjes neemt om zijn tante een mooi cadeau te geven voor haar verjaardag.

Coco
Om 12:35 uur begint de nieuwe Disneyfilm Coco. Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

Kaarten
Kaarten voor de voorstellingen tijdens de staking kun je bestellen via de website van Cinema Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.