CNE: Voordelige ICT-oplossingen voor elk bedrijf

AMSTELVEEN - Het is eigenlijk waar veel ondernemers van dromen: een goed geregelde ICT-omgeving zonder zorgen, tegen acceptabele tarieven. Het in Amstelveen gevestigde CNE ICT Professionals voorziet daarin, maar biedt tegelijkertijd nog veel meer: een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en zeer slimme maatoplossingen voor elk bedrijf.

Het keurig verzorgde kantoorpand in het gebouw van zwembad De Meerkamp sluit naadloos aan op het aangename bedrijfskarakter van CNE. Verwacht geen kantoor met marmeren vloeren en gouden kranen, want daar zijn ze bij CNE te nuchter voor. De vriendelijke eigenaar Peter van Nijen startte CNE alweer 18 jaar geleden en wist in de loop der jaren een zeer gedegen naam op te bouwen.

Stabiel
Geen poespas, maar wel kwaliteit en de beste oplossingen: niet voor niets hebben meerdere (Amstelveense) bedrijven en instellingen CNE al ontdekt als de ideale ICT-partner. Sportbedrijf Amstelveen, Vita Welzijn & Advies, maar ook het Stedelijk Museum zijn al jaren tot volle tevredenheid klant van CNE. Van Nijen weet dat het voor veel ondernemers een van de grootste frustraties is: niet of niet goed werkende systemen en vervolgens de grootste moeite moeten doen om problemen te verhelpen. Bij CNE niets van dat alles: stabiele oplossingen, zeer korte lijnen en 24-uurs monitoring maken het bedrijf tot een prettige partner. En klanten kunnen altijd terecht, ook in de avonduren en het weekend.

Meedenken
‘Think about IT’ luidt de slogan van CNE ICT Professionals en die slogan doet het betrouwbare en hechte team van CNE eer aan. ‘We denken niet alleen na, maar we denken ook mee met onze klanten,’ zegt Van Nijen. ‘We bieden een breed scala aan diensten en producten, of het nu voor een ZZP’er is of voor een multinational.’

In de cloud & op de server
CNE, in feite groot geworden door klein te blijven, biedt innovatieve en slimme oplossingen op talloze ICT-gebieden. Telefonie, netwerkbeheer, verbindingen, (web)hosting en clouddiensten zijn maar een kleine greep. ‘Veel ondernemers willen tegenwoordig ‘in de cloud’,’ zegt Nijen. ‘Natuurlijk bieden wij daartoe alle mogelijkheden, maar er zijn ook ondernemers die een beter gevoel hebben bij een server. Voor kleine bedrijven en ZZP’ers hebben we bijvoorbeeld recent een zeer voordelige en stabiele server ontwikkeld: we bieden maatwerk voor iedere klant.’

Telefonie
Op het gebied van telefonie biedt CNE ongekende mogelijkheden, die tot groot voordeel en gemak kunnen leiden. Zeer geavanceerde en betaalbare VoIP-oplossingen  (telefonie via datanetwerk) bijvoorbeeld, of de integratie van vaste en mobiele telefonie (mobiele nummers worden geïntegreerd met vaste nummers: allemaal op 1 SIM-kaart).

Bedrijven/of ondernemers die op zoek zijn naar een eerlijke en kwalitatieve ICT-partner: think about CNE ICT Professionals.

Informatie
CNE ICT Professionals | Van der Hooplaan 239 (gebouw Zwembad De Meerkamp) Amstelveen | Telefoon 088 766 76 76 | www.cne.nl | info@cne.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.