CNE: Voordelige ICT-oplossingen voor elk bedrijf

AMSTELVEEN - Het is eigenlijk waar veel ondernemers van dromen: een goed geregelde ICT-omgeving zonder zorgen, tegen acceptabele tarieven. Het in Amstelveen gevestigde CNE ICT Professionals voorziet daarin, maar biedt tegelijkertijd nog veel meer: een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en zeer slimme maatoplossingen voor elk bedrijf.

Het keurig verzorgde kantoorpand in het gebouw van zwembad De Meerkamp sluit naadloos aan op het aangename bedrijfskarakter van CNE. Verwacht geen kantoor met marmeren vloeren en gouden kranen, want daar zijn ze bij CNE te nuchter voor. De vriendelijke eigenaar Peter van Nijen startte CNE alweer 18 jaar geleden en wist in de loop der jaren een zeer gedegen naam op te bouwen.

Stabiel
Geen poespas, maar wel kwaliteit en de beste oplossingen: niet voor niets hebben meerdere (Amstelveense) bedrijven en instellingen CNE al ontdekt als de ideale ICT-partner. Sportbedrijf Amstelveen, Vita Welzijn & Advies, maar ook het Stedelijk Museum zijn al jaren tot volle tevredenheid klant van CNE. Van Nijen weet dat het voor veel ondernemers een van de grootste frustraties is: niet of niet goed werkende systemen en vervolgens de grootste moeite moeten doen om problemen te verhelpen. Bij CNE niets van dat alles: stabiele oplossingen, zeer korte lijnen en 24-uurs monitoring maken het bedrijf tot een prettige partner. En klanten kunnen altijd terecht, ook in de avonduren en het weekend.

Meedenken
‘Think about IT’ luidt de slogan van CNE ICT Professionals en die slogan doet het betrouwbare en hechte team van CNE eer aan. ‘We denken niet alleen na, maar we denken ook mee met onze klanten,’ zegt Van Nijen. ‘We bieden een breed scala aan diensten en producten, of het nu voor een ZZP’er is of voor een multinational.’

In de cloud & op de server
CNE, in feite groot geworden door klein te blijven, biedt innovatieve en slimme oplossingen op talloze ICT-gebieden. Telefonie, netwerkbeheer, verbindingen, (web)hosting en clouddiensten zijn maar een kleine greep. ‘Veel ondernemers willen tegenwoordig ‘in de cloud’,’ zegt Nijen. ‘Natuurlijk bieden wij daartoe alle mogelijkheden, maar er zijn ook ondernemers die een beter gevoel hebben bij een server. Voor kleine bedrijven en ZZP’ers hebben we bijvoorbeeld recent een zeer voordelige en stabiele server ontwikkeld: we bieden maatwerk voor iedere klant.’

Telefonie
Op het gebied van telefonie biedt CNE ongekende mogelijkheden, die tot groot voordeel en gemak kunnen leiden. Zeer geavanceerde en betaalbare VoIP-oplossingen  (telefonie via datanetwerk) bijvoorbeeld, of de integratie van vaste en mobiele telefonie (mobiele nummers worden geïntegreerd met vaste nummers: allemaal op 1 SIM-kaart).

Bedrijven/of ondernemers die op zoek zijn naar een eerlijke en kwalitatieve ICT-partner: think about CNE ICT Professionals.

Informatie
CNE ICT Professionals | Van der Hooplaan 239 (gebouw Zwembad De Meerkamp) Amstelveen | Telefoon 088 766 76 76 | www.cne.nl | info@cne.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.