D66

Complimentendag: D66 spreekt waardering uit voor Amstelveense schoolleiders

Amstelveen - Om te benadrukken hoe belangrijk schoolleiders zijn voor goed onderwijs in Amstelveen, heeft D66 de Amstelveense schoolleiders in het zonnetje gezet. Op de nationale 'complimentendag' (1 maart) kregen de schoolhoofden een videoboodschap van de D66-fractie om hen te bedanken voor hun inzet.

D66 noemt schoolleiders bepalend voor de kwaliteit van het Amstelveense onderwijs: 'Zo dragen zij bij aan meer gelijke kansen, vervullen zij een wezenlijke rol om het onderwijs inclusiever te maken en zijn zij belangrijk bij het aanpakken van het lerarentekort.'

Meer zeggenschap

D66 wil dat er meer aandacht is voor de schoolleiders in Amstelveen. De democraten willen ze meer ondersteunen bij het aanpakken van uitdagingen waar zij tegenaan lopen en hen meer zeggenschap geven over de jeugd- en onderwijsplannen van de gemeente.

Saloua Chaara, gemeenteraadslid voor D66: 'Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk onze schoolleiders zijn voor goed onderwijs in Amstelveen. Ik ken onze schoolleiders als zeer bevlogen, hardwerkende en kundige mensen die er – vaak achter de schermen-  alles aan doen om het op hun school zo goed als mogelijk te regelen. Wij willen de schoolleiders laten weten dat zij worden gezien en wij hun inzet waarderen. Onze schoolleiders verdienen ons grootste respect.'

Complimentendag

Op de nationale complimentendag maakte de fractie van D66 van de gelegenheid gebruik om schoolleiders in het zonnetje te zetten. Omdat het voorjaarsvakantie is, stuurde de Amstelveense fractie schoolleiders een videoboodschap, waarin zij haar waardering uitspreekt voor het werk van schoolleiders.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.