Culinaire kerst-aanraders van Amstelveense ondernemers: beenham van Slagerij Stronkhorst
Amstelveen - AmstelveenZ presenteert ieder jaar diverse culinaire aanraders van lokale ondernemers voor het kerstdiner. Slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg biedt dit jaar als smaakvol hoofdgerecht beenham uit Beemsterland aan.
‘Wij maken ambachtelijke beenhammen in diverse soorten en maten. Het vlees dat we hiervoor gebruiken is van lokaal en duurzaam geproduceerd varkensvlees uit Beemsterland,’ zegt Coert Stronkhorst.
De beenham van Stronkhorst is heerlijk sappig en hoeft alleen maar opgewarmd te worden en in plakken gesneden te worden, dus er wordt u vele zorgen uit handne genomen. Coert adviseert honing-mosterdsaus bij de beenham. 'Heel smakelijk', zegt Coert.
Bereiding
Maak de ham in de vacuümverpakking warm in de oven. Ongeveer 60 minuten op 120°C. Laat de ham een paar minuten rusten en snijd daarna de ham in mooie plakken.
Bestellen
Vanaf 1 kg (5 personen)
Prijs € 20,90 per kg
Kijk ook op: www.slagerijstronkhorst.nl
(adv)