Jamila doneerde haar haar aan de Stichting Haarwensen. Bea van De Kapper gaf Jamila een Make Over [Inzetfoto: voor de behandeling)
Advertorial Zakelijk

De Kapper in de bres voor Stichting Haarwensen

Amstelveen – De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen steunt de Stichting Haarwensen en heeft momenteel een speciale actie: klanten die hun haar doneren krijgen flinke kortingen.

De Kapper geeft 50 procent korting op wassen, knippen en föhn behandeling en 30% korting op de producten die je aanschaft.

Wil jij ook je haar doneren aan Stichting Haarwensen? De Kapper doet met je mee en geeft je maar liefs 50% korting op je wassen, knippen en föhn behandeling, en 30% korting op de haarproducten die je aanschaft. (Let op! het haar moet dan wel naturel zijn en er moet minstens 30cm te doneren zijn).

Stichting Haarwensen

Per jaar verliezen zo’n 500 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid). Het verliezen van haar heeft vaak een grote impact en met een kaal hoofd kan een kind zich minder zelfverzekerd voelen. Maar goede haarwerken zijn vaak erg duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.

Make Overz

Ook de 28-jarige Jamila (28) heeft haar haar via De Kapper gedoneerd aan de Stichting Haarwensen, zoals te lezen is in de rubriek Make OverZ in de december-editie van AmstelveenZ Magazine  ‘Ik wilde ontzettend graag mijn haar doneren aan Stichting Haarwensen, om mijn zus bij wie vorig jaar borstkanker is ontdekt een hart onder de riem te steken en jonge kinderen te helpen’, aldus Jamila.

Behandeling

Natuurlijk kan het team van De Kapper zich helemaal vinden in dit prachtige cadeau van Jamila. Samen maken Bea (mede-eigenaar van De Kapper) en Jamila een haarplan. Bea: ‘Jamila heeft prachtig dik haar en ze wil het liefst zoveel mogelijk haar aan Stichting Haarwensen doneren, dus dat gaan we doen!’

Bea maakt eerst een vlecht, zodat kop en punt bij elkaar blijven en zet vervolgens de schaar erin. Daarna knipt ze een prachtige strakke boblijn met een lange lijn naar voren. ‘Een klassieke lijn die altijd mooi blijft. En al sinds Cleopatra mode is’, aldus Bea.

Blij

Jamila: ‘Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik heb zelf een dochter van 8 jaar en ben in mijn familie helaas veel geconfronteerd met kanker. Daarom gaat deze stichting me aan het hart. En ik vind het resultaat ook echt te gek!’


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.