Advertorial Zakelijk

De lieve tandarts, met keurmerk

Sinds kort draagt tandartspraktijk Keizer Karelpark Tandartsen aan de Lindepark het mooie keurmerk: de Lieve Tandarts. Dit nieuwe keurmerk ontvang je als praktijk als patiënten zich op hun gemak voelen, er duidelijkheid heerst over de behandelingen en de tandarts de tijd voor je neemt.

‘Dat zijn ook precies de punten die wij in de praktijk ontzettend belangrijk vinden’, aldus tandarts Ai Lien Oei, van Keizer Karelpark Tandartsen. ‘Angst hebben voor de tandarts is nergens voor nodig, dat proberen we op alle mogelijke manier dan ook te voorkomen.’

Centraal

Tandartspraktijken met het keurmerk de Lieve Tandarts zetten hun patiënten centraal. ‘Het is belangrijk om patiënten uit te leggen wat er in hun mond gebeurt.
In de stoel bij de tandarts geef je je helemaal over, dat is best uniek en daarom verdient dat de aandacht en het begrip van de tandarts’, zo zegt Ai Lien. Deze helderheid in handelen zie je in een praktijk mét keurmerk ook terug in de transparantie over de kosten van een behandeling. ‘Geen hoge rekeningen achteraf, waar je niets van af wist. Je moet altijd zelf kunnen beslissen of je een behandeling wel of niet laat uitvoeren.’

Een lieve tandarts

Het idee voor de Lieve Tandarts ontstond zo’n vier jaar geleden toen initiatiefnemer Jan Henk Nawijn, samen met zijn dochter een bezoek bracht aan de tandarts. Zijn dochter zei (nadat ze erg op haar gemak was gesteld door haar tandarts) op weg naar huis ‘dat is nou een lieve tandarts’. Die term is bij hem blijven hangen en dit heeft zich tot concept ontwikkeld de jaren daarna. ‘In Nederland gaan er nog steeds veel mensen niet of niet met regelmaat naar de tandarts, maar wij vinden: iedereen moet naar de tandarts, angst is niet nodig’, aldus Ai Lin.

Voorkomen

Keizer Karelpark Tandartsen is een praktijk voor iedereen: van jong tot oud. Voor kinderen is er extra aandacht en je bij deze praktijk terecht voor vrijwel alle behandelingen. Naast algemene tandheelkunde (zoals controles) en mondhygiëne, kun je ook terecht voor implantologie (erkend implantoloog NVOI), orthodontie en esthetische tandheelkunde. ‘Samen werken we naar een mooi en gezond gebit en breng je een bezoek aan ons, dan hoef je daar absoluut niet tegenop te zien.’

Informatie 

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2a
Telefoon 020 345 15 34
www.tandartskeizerkarelpark.nl

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.