Advertorial Zakelijk

De lieve tandarts, met keurmerk

Sinds kort draagt tandartspraktijk Keizer Karelpark Tandartsen aan de Lindepark het mooie keurmerk: de Lieve Tandarts. Dit nieuwe keurmerk ontvang je als praktijk als patiënten zich op hun gemak voelen, er duidelijkheid heerst over de behandelingen en de tandarts de tijd voor je neemt.

‘Dat zijn ook precies de punten die wij in de praktijk ontzettend belangrijk vinden’, aldus tandarts Ai Lien Oei, van Keizer Karelpark Tandartsen. ‘Angst hebben voor de tandarts is nergens voor nodig, dat proberen we op alle mogelijke manier dan ook te voorkomen.’

Centraal

Tandartspraktijken met het keurmerk de Lieve Tandarts zetten hun patiënten centraal. ‘Het is belangrijk om patiënten uit te leggen wat er in hun mond gebeurt.
In de stoel bij de tandarts geef je je helemaal over, dat is best uniek en daarom verdient dat de aandacht en het begrip van de tandarts’, zo zegt Ai Lien. Deze helderheid in handelen zie je in een praktijk mét keurmerk ook terug in de transparantie over de kosten van een behandeling. ‘Geen hoge rekeningen achteraf, waar je niets van af wist. Je moet altijd zelf kunnen beslissen of je een behandeling wel of niet laat uitvoeren.’

Een lieve tandarts

Het idee voor de Lieve Tandarts ontstond zo’n vier jaar geleden toen initiatiefnemer Jan Henk Nawijn, samen met zijn dochter een bezoek bracht aan de tandarts. Zijn dochter zei (nadat ze erg op haar gemak was gesteld door haar tandarts) op weg naar huis ‘dat is nou een lieve tandarts’. Die term is bij hem blijven hangen en dit heeft zich tot concept ontwikkeld de jaren daarna. ‘In Nederland gaan er nog steeds veel mensen niet of niet met regelmaat naar de tandarts, maar wij vinden: iedereen moet naar de tandarts, angst is niet nodig’, aldus Ai Lin.

Voorkomen

Keizer Karelpark Tandartsen is een praktijk voor iedereen: van jong tot oud. Voor kinderen is er extra aandacht en je bij deze praktijk terecht voor vrijwel alle behandelingen. Naast algemene tandheelkunde (zoals controles) en mondhygiëne, kun je ook terecht voor implantologie (erkend implantoloog NVOI), orthodontie en esthetische tandheelkunde. ‘Samen werken we naar een mooi en gezond gebit en breng je een bezoek aan ons, dan hoef je daar absoluut niet tegenop te zien.’

Informatie 

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2a
Telefoon 020 345 15 34
www.tandartskeizerkarelpark.nl

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.