De Wijnschuur 15 jaar: speciale actie in december

Amstelveen / Nes aan de Amstel - De Wijnschuur bestaat 15 jaar. Dat wordt gevierd met een speciale winactie in december, waarbij klanten kans maken op een dinerwaardebon van liefst 200 euro, te besteden bij een van de vele horecapartners van De Wijnschuur. Er worden in totaal drie dinerbonnen verloot onder klanten.

‘De Wijnschuur bestaat 15 jaar. Het is voor ons, zo vlak voor de feestdagen, een mooi moment om uit te spreken dat we bijzonder trots zijn,’ meldt het team van De Wijnschuur. ‘Trots op onze horecapartners, die we de afgelopen jaren de lekkerste wijnen hebben mogen leveren. En trots op al onze klanten, die steevast voor De Wijnschuur kiezen. Dat doet ons goed!’

Dank

‘Om onze dank uit te spreken verloten we in de maand december 2022 drie dinerwaardebonnen ter waarde van € 200,- onder onze klanten die in de maand december een aankoop doen bij De Wijnschuur. Vul daarvoor onderstaande bon in* en lever deze in als je bij ons langs komt.’ Patrick Moes, van Bellaar Notarissen zal de trekking op zich nemen en de winnaars bekend maken.

Horecapartners

De te verloten dinerwaardebonnen zijn exclusief te besteden bij een van de trouwe horecapartners van De Wijnschuur:

Grand Café All Sports – Eetcafé Silversant – Popov - Café Restaurant Heisa - Café De Vrije Handel - Restaurant VadeVi - Brasserie 10 - Restaurant Geniet aan de Amstel - Royal San Kong - Hotel Restaurant Het Rechthuis aan den Amstel - Restaurant de Voetangel - Café De Manen - Black Pepper Grill Restaurant - Gusto World of Pizza - Bistro Nice - Partycentrum De Kegel - Veri Sapori - Poel’s Up - Café De Pub - Van Barneveld Culinair

De Wijnschuur kijkt oprecht uit naar de komende 15 jaar en wenst iedereen fijne feestdagen en een voortre­ffelijk 2023!

De Wijnschuur
Amsteldijk Zuid 180 d
1188 VN Amstelveen
www.dewijnschuur.nl

de_wijsnchuur_bon.jpg

* Deze bon staat ook in AmstelveenZ Magazine No. 74 - December 2022 

[Dit artikel betreft een partnerbijdrage]


Meer nieuws

112 gisteren 20:36

Politie treft gestolen scooter aan in winkelwagentje

Amstelveen - Vanmiddag omstreeks 17.00 uur is op de Melkweg in Amstelveen een gestolen scooter aangetroffen. Een man zou met een Albert Heijn-karretje met daarin de scooter gelopen hebben en is er vandoor gegaan toen een omstander de politie belde. 

Algemeen gisteren 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen gisteren 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport 21 jun. 2024 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen 21 jun. 2024 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

112 21 jun. 2024 08:28

Automobilist botst tegen paal in Middenhoven

Amstelveen - Een automobilist is donderdagavond aan de Dr. Willem Dreesweg tegen een paal gebotst ter hoogte van de tramovergang nabij Jupiter/Melkweg.