De Wijnschuur 15 jaar: speciale actie in december

Amstelveen / Nes aan de Amstel - De Wijnschuur bestaat 15 jaar. Dat wordt gevierd met een speciale winactie in december, waarbij klanten kans maken op een dinerwaardebon van liefst 200 euro, te besteden bij een van de vele horecapartners van De Wijnschuur. Er worden in totaal drie dinerbonnen verloot onder klanten.

‘De Wijnschuur bestaat 15 jaar. Het is voor ons, zo vlak voor de feestdagen, een mooi moment om uit te spreken dat we bijzonder trots zijn,’ meldt het team van De Wijnschuur. ‘Trots op onze horecapartners, die we de afgelopen jaren de lekkerste wijnen hebben mogen leveren. En trots op al onze klanten, die steevast voor De Wijnschuur kiezen. Dat doet ons goed!’

Dank

‘Om onze dank uit te spreken verloten we in de maand december 2022 drie dinerwaardebonnen ter waarde van € 200,- onder onze klanten die in de maand december een aankoop doen bij De Wijnschuur. Vul daarvoor onderstaande bon in* en lever deze in als je bij ons langs komt.’ Patrick Moes, van Bellaar Notarissen zal de trekking op zich nemen en de winnaars bekend maken.

Horecapartners

De te verloten dinerwaardebonnen zijn exclusief te besteden bij een van de trouwe horecapartners van De Wijnschuur:

Grand Café All Sports – Eetcafé Silversant – Popov - Café Restaurant Heisa - Café De Vrije Handel - Restaurant VadeVi - Brasserie 10 - Restaurant Geniet aan de Amstel - Royal San Kong - Hotel Restaurant Het Rechthuis aan den Amstel - Restaurant de Voetangel - Café De Manen - Black Pepper Grill Restaurant - Gusto World of Pizza - Bistro Nice - Partycentrum De Kegel - Veri Sapori - Poel’s Up - Café De Pub - Van Barneveld Culinair

De Wijnschuur kijkt oprecht uit naar de komende 15 jaar en wenst iedereen fijne feestdagen en een voortre­ffelijk 2023!

De Wijnschuur
Amsteldijk Zuid 180 d
1188 VN Amstelveen
www.dewijnschuur.nl

de_wijsnchuur_bon.jpg

* Deze bon staat ook in AmstelveenZ Magazine No. 74 - December 2022 

[Dit artikel betreft een partnerbijdrage]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.