De Wijnschuur: nieuwe selectie 'kerststerren'

AMSTELVEEN / NES AAN DE AMSTEL - ‘De kerststerren van De Wijnschuur’ zijn voor veel particuliere en zakelijke klanten ieder jaar weer een uitstekende reden om tijdens de donkere dagen een bezoekje te brengen aan Nes aan de Amstel.

De idyllisch gelegen wijnhandel, op het uiterste randje van Amstelveen, heeft ook dit jaar weer een uitgekiende selectie (veelal exclusieve) wijnen voor de feestdagen samengesteld, tegen scherpe prijzen.

900 wijnen
Mede door de kerststerren, vakkundig geselecteerd door eigenaar Dennis Wiersema, zijn november en december altijd weer hoogtijdagen, ook al heeft hij de rest van het jaar niets te klagen. Dankzij het bijna astronomische assortiment van meer dan 900 wijnen uit tientallen wijnlanden is De Wijnschuur alle seizoenen geliefd – en vind je altijd die wijn die je wilt hebben.

12 halen, 10 betalen
In deze periode stellen ondernemers er maar wat graag een smaakvol kerstpakket samen en weten ook particulieren waar ze voor komen. Al decennia lang is ‘12 halen, 10 betalen voor alle wijnen’ een van de grote trekkers. ‘Mijn voorganger (Wil Nieuwendijk, red.) is er ooit mee begonnen, mensen weten niet beter,’ zegt fijnproever Wiersema. ‘Maar ook de Wijn van de Maand loopt altijd storm,’ zegt hij.

De Wijnschuur mag zich rijk rekenen met een grote en nog steeds groeiende klantenkring, die de regio inmiddels overstijgt. De Wijnschuur levert snel en rechtstreeks aan consumenten, horeca en bedrijven door heel Nederland.

Genot
Natuurlijk kan je online terecht (www.dewijnschuur), maar een bezoekje aan ‘het domein’ van De Wijnschuur is altijd een genot: de locatie ademt nostalgie. Maar het belangrijkste is dat de wijnen met de grootste zorg worden geselecteerd en worden ingekocht bij wijnboeren waar de liefde voor het vak te proeven is!

Open Wijndag - Proef de kerststerren
De kerststerren van De Wijnschuur zijn te proeven tijdens een speciale Open Wijndag op zaterdag 7 november van 13.00-17.00 uur Meld je aan via info@dewijnschuur.nl of www.dewijnschuur.nl

Informatie
De Wijnschuur | Amsteldijk Zuid 180 d | Nes aan de Amstel | Open: do 15-19 uur; vr 11-18 uur; za 10-17 uuur | Telefoon: 0297 58 26 11

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 6. - November 2015


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.