Floor Gordon [Beeld: gemeente Amstelveen]

Digitaal corona-spreekuur voor ondernemers met wethouder Economische Zaken

Amstelveen – Wethouder Economische Zaken, Floor Gordon, houdt op 28 januari 2021 tussen 15.30 en 17.00 uur samen met de gemeentelijke accountmanagers bedrijven een digitaal corona-spreekuur voor Amstelveense ondernemers.

De wethouder wil via het digitale spreekuur graag in gesprek met ondernemers zodat zij hun hart kunnen luchten en kunnen aangeven hoe  Amstelveen tijdens deze crisis verder kan helpen, maar voor ook welke maatregelen er volgens nodig zijn voor de periode na corona.

Over hulp op korte termijn en over de langere termijn economische herstelplannen spreken de swethouder em vertegenwoordigers van gemeente Amstelveen regelmatig met branchepartners zoals KHN Amstelland, VAD, OA, VNO-NCW NH, LTO Glaskracht en anderen.

Op 28 januari 2021 tussen 15.30 en 17.00 uur vindt het eerste coronaspreekuur tussen ondernemers en Floor Gordon (wethouder Economische zaken) en haar bedrijventeam plaats.

Ondernemers die zich aanmelden ontvangen een link zodat zij met de wethouder en de accountmanagers  in gesprek kunnen gaan. Ondernemers kunnen zich opgeven via het gemeentelijke e-mailadres ondernemersloket@amstelveen.nl.  


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.