Dit is de Top 5 lunch & dinerplekken volgens Amstelveense ondernemers

Amstelveen – Waar lunchen of dineren Amstelveense ondernemers het liefst? In het gemeentelijke ondernemersmagazine Experience Amstelveen is een Top 5 lunch & dinerplekken volgens Amstelveense ondernemers gepubliceerd.

Op 1 in deze nieuwe Top 5 staat tweesterrenrestaurant Aan de Poel en op 2 volgt eetcafé Silversant in Bovenkerk. Op 3: visrestaurant The WineKitchen At Sea in het Oude Dorp van Amstelveen. Brasserie 10 bij de golfbaan in de Bovenkerkerpolder bezet de vierde plek en op 5: Hotel-restaurant Abina aan de Amsterdamseweg.

Top 5 Werklocaties

In de lunch & diner Top 5 ontbreekt Restaurant Kronenburg, waar veel ondernemers uit kantorenwijk Kronenburg dineren of lunchen. De kantorenwijk Kronenburg staat echter wel in de Top 5 beste Amstelveense werklocaties: op 2. Het Stadshart Amstelveen gaat met de eer van beste werklocatie in Amstelveen aan de haal. Legmeer (3), De Loeten (4) en Bovenkerk (5) maken de Top 5 werklocaties vol.

Top 5 Ontspanning na het werk

Ook is er een Top 5 ‘Ontspanning na het werk’ volgens ondernemers: daar staat wandelen en/of hardlopen in het Amsterdamse bos op 1, gevolgd door sporten bij sportclub- of school. Bezoeken van culturele instellingen (3), fietsen langs de Amstel (4) en.. winkelen in het Stadshart (5) maken deze Top 5 compleet.

Kijk hier voor meer informatie over het magazine Experience Amstelveen voor Ondernemers.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.