Advertorial Zakelijk

Doelbeleggen Nominatie NRC Fintech Awards 2019

Amstelveen - Uit een aantal van 26 inzendingen is Doelbeleggen.nl geselecteerd als één van de zes finalisten van de NRC Live Fintech Impact Award 2019. De Fintech Impact Award is een initiatief van NRC Live om vernieuwing in de financiële sector te stimuleren en innovators uit te dagen. Daarbij staat de impact op de sector en de klant centraal.

“Na het winnen van de Gouden Stier in 2018 (beste online vermogensbeheerder) bevestigt deze nominatie opnieuw de kracht van ons concept; (beginnend) beleggers optimaal begeleiden bij het behalen van hun beleggingsdoel. Hierbij is het tijdig anticiperen op veranderingen van de portefeuillewaarde van essentieel belang  - daar moet de belegger bij geholpen worden en dat kunnen wij als geen ander” - aldus Tjade Groot, Hoofd Doelbeleggen.nl  

Wat maakt Doelbeleggen.nl uniek?

Hoe er wordt belegd wordt bepaald door het doel, niet door de klant of markt.

Er wordt bij aanvang geen vast beleggingsprofiel bepaald zoals bij alle andere partijen. Er wordt een risicoplafond vastgesteld en dan steeds belegd met de beleggingsmix met de hoogste haalbaarheid. Mocht de haalbaarheid achterblijven, dan geven we advies hoe de klant kan helpen. Een kleine verhoging van de periodieke inleg is soms al voldoende.

Wat zijn de belangrijkste resultaten?

Significante koersdalingen in het laatste kwartaal van 2018 leverde ons de meest overtuigende Proof of Concept. Wij maken inzichtelijk dat dergelijke dalingen nauwelijks impact hebben op de haalbaarheid van het beleggingsdoel en dat geeft de belegger rust en vertrouwen. Daarom ontvingen wij ook geen telefoontjes van ongeruste beleggers.

Daarnaast zijn wij benoemd tot ‘Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland’ (IEX Gouden Stier) – een strijd waarin wij grote partijen als Nationale Nederlanden en Evi van Lanschot achter ons wisten te laten.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.