Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl uit Amstelveen opnieuw gekroond tot beste online beleggingsoplossing

Amstelveen - Het Amstelveense Doelbeleggen.nl, een initiatief en handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp, heeft voor de vierde keer in vijf jaar tijd een 'IEX Gouden Stier' gewonnen voor beste online beleggingsoplossing.

Doelbeleggen.nl nam het in de verkiezing onder meer op tegen Brand New Day, Evi van Lanschot en Robeco One. De vakjury koos unaniem voor de unieke beleggingsrekening voor het opbouwen en uitkeren van aanvullend pensioen van Doelbeleggen.nl De jury concludeerde dat Doelbeleggen.nl een bijzonder compleet aanbod heeft voor klanten die naar een doel toe willen werken, zoals het opbouwen van extra pensioen of het aflossen van een hypotheek.

doelebeleggen.jpg
Beeld: Doelbeleggen.nl

Innoveren & verduurzamen

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor particulieren. Meer dan 5.000 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. 

De jury prees het feit dat Doelbeleggen.nl blijft innoveren. Zo is afgelopen jaar een in Box 3 vrijgestelde netto lijfrenterekening geïntroduceerd voor werknemers met hogere inkomens. Maar ook in verduurzaming zijn stappen gezet. Zo zijn er nieuwe indextrackers met een duurzaamheidsfilter geïntroduceerd en is Doelbeleggen.nl in 2022 geclassificeerd als Artikel 8 (lichtgroen).

Over Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp van Amstelveen - en is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam. De dienstverlening van Doelbeleggen.nl richt zich op het realiseren van beleggingsdoelen tegen lage kosten en met een inleg vanaf €25. Het concept – dat is geënt op traditioneel vermogensbeheer – werd in 2018, 2019, 2021 en dus ook in 2022 bekroond met de IEX Gouden Stier.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:12

Burgerbelangen Amstelveen wil transparantie over parkeerbeleid; invoering betaald parkeren rammelt aan alle kanten

Amstelveen – De politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil volledige transparantie over het parkeerbeleid,  na de mislukte invoering van betaald parkeren in vier gebieden in Amstelveen. De gemeente moest het genomen besluit tot invoering van betaald parkeren terugdraaien nadat bezwaarmakers met succes naar de bezwaarcommissie waren gestapt. De gemeente sprak tot verbazing van de bezwaarmakers van een procedurefout; in werkelijkheid rammelt het besluit aan alle kanten en heeft de bezwaarschriftencommissie op meerdere vlakken grote vraagtekens gezet bij de wijze waarop de gemeente tot het besluit is gekomen.

Winkels gisteren 14:05

Beautywinkel Skins naar Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Stadshart Amstelveen meldt vandaag dat Skins zich in het winkelcentrum gaat vestigen. De komst van dit exclusieve beautymerk past perfect bij de toekomstvisie van Stadshart. In de nieuwe winkel zal een bijzonder concept worden geïntroduceerd. Daarnaast zal Nespresso hun winkel uitbreiden naar het nieuwste boutique concept, waar The Art of Coffee centraal staat.

Algemeen gisteren 11:29

De BoodschappenPlusBus maakt al bijna twintig jaar het verschil

Amstelveen - Vol enthousiasme brengen vrijwilligers Elly en Frans ouderen naar het winkelcentrum om boodschappen te doen. “We doen dit nu zo’n vijftien jaar met veel plezier”, zegt Elly. “Maar de boodschappenbus is er al sinds 2006.” Woensdag 17 juli werd het stel vergezeld door wethouder Marijn van Ballegooijen. “Als de tas te zwaar is helpen Elly en Frans een handje”, zegt Van Ballegooijen. “Zij houden een oogje in het zeil. Deze vrijwilligers maken echt het verschil voor veel ouderen in Amstelveen. Petje af.”

Algemeen gisteren 11:25

Goed voor Amstelveen: 'Te onduidelijk hoe we moeten handelen bij rampen'

Amstelveen - Goed voor Amstelveen vraagt om duidelijke informatie en instructies hoe men kan handelen wanneer zich een aanslag, aanval op infrastructuur zoals stroom, water en overstroming voordoet .'Het is belangrijk dat inwoners preventief geïnformeerd  worden wanneer er ooit iets zou gebeuren en men dan weet hoe te handelen.'

Algemeen gisteren 08:52

Gemeente Amstelveen redt Museum Cobra: drie jaar subsidie

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen heeft het advies van het college van B en W overgenomen en heeft unaniem besloten het museum een jaarlijkse subsidie van 1.4 miljoen voor een periode van drie jaar te verstrekken. Hiermee is het museum gered en kan het zijn artistieke en educatieve ambities verder ontwikkelen en bouwen aan een duurzame toekomst.