Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl uit Amstelveen opnieuw gekroond tot beste online beleggingsoplossing

Amstelveen - Het Amstelveense Doelbeleggen.nl, een initiatief en handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp, heeft voor de vierde keer in vijf jaar tijd een 'IEX Gouden Stier' gewonnen voor beste online beleggingsoplossing.

Doelbeleggen.nl nam het in de verkiezing onder meer op tegen Brand New Day, Evi van Lanschot en Robeco One. De vakjury koos unaniem voor de unieke beleggingsrekening voor het opbouwen en uitkeren van aanvullend pensioen van Doelbeleggen.nl De jury concludeerde dat Doelbeleggen.nl een bijzonder compleet aanbod heeft voor klanten die naar een doel toe willen werken, zoals het opbouwen van extra pensioen of het aflossen van een hypotheek.

doelebeleggen.jpg
Beeld: Doelbeleggen.nl

Innoveren & verduurzamen

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor particulieren. Meer dan 5.000 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. 

De jury prees het feit dat Doelbeleggen.nl blijft innoveren. Zo is afgelopen jaar een in Box 3 vrijgestelde netto lijfrenterekening geïntroduceerd voor werknemers met hogere inkomens. Maar ook in verduurzaming zijn stappen gezet. Zo zijn er nieuwe indextrackers met een duurzaamheidsfilter geïntroduceerd en is Doelbeleggen.nl in 2022 geclassificeerd als Artikel 8 (lichtgroen).

Over Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp van Amstelveen - en is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam. De dienstverlening van Doelbeleggen.nl richt zich op het realiseren van beleggingsdoelen tegen lage kosten en met een inleg vanaf €25. Het concept – dat is geënt op traditioneel vermogensbeheer – werd in 2018, 2019, 2021 en dus ook in 2022 bekroond met de IEX Gouden Stier.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:00

Samir ging viral op TikTok, Hypnose is zijn nieuwe single

Amstelveen - Samir (19) is geboren en getogen in Amstelveen en zit in 6VWO op het Keizer Karel College. In de zomer van 2022 ging hij op TikTok viral met zijn nummer Safari. Momenteel werkt hij hard aan zijn muziekcarrière en is zijn nieuwe single Hypnose half februari uitgekomen.

Winkels gisteren 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.

Sport 1 mrt. 2024 15:17

College B&W Amstelveen gaat rennen

Amstelveen - Tussen de meer dan vijfduizend deelnemers aan de KPMG Lentemarathon Amstelveen, op 17 maart aanstaande, lopen ook vier leden van het College van B en W mee. Wethouders Floor Gordon, Adam Elzakalai, Frank Berkhout en burgemeester Tjapko Poppens lopen gezamenlijk de estafette-marathon.

Algemeen 1 mrt. 2024 10:45

De bouwers van de A9: Irien Remery

Amstelveen/Ouderkerk - De verbreding van de A9 bij Amstelveen en Ouderkerk (tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht) kan niet zonder alle uitvoerders en andere bouwers die buiten aan het werk zijn. Een aantal van hen stellen we voor in de regelmatig terugkerende rubriek 'De bouwers van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht'. In deze aflevering stellen we Irien Remery voor. Irien deed aanvankelijk een opleiding voor lerares tekenen en handvaardigheid, maar belandde in de bouw en daar werkt ze inmiddels al 30 jaar (!) tot volle tevredenheid.