Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl uit Amstelveen opnieuw gekroond tot beste online beleggingsoplossing

Amstelveen - Het Amstelveense Doelbeleggen.nl, een initiatief en handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp, heeft voor de vierde keer in vijf jaar tijd een 'IEX Gouden Stier' gewonnen voor beste online beleggingsoplossing.

Doelbeleggen.nl nam het in de verkiezing onder meer op tegen Brand New Day, Evi van Lanschot en Robeco One. De vakjury koos unaniem voor de unieke beleggingsrekening voor het opbouwen en uitkeren van aanvullend pensioen van Doelbeleggen.nl De jury concludeerde dat Doelbeleggen.nl een bijzonder compleet aanbod heeft voor klanten die naar een doel toe willen werken, zoals het opbouwen van extra pensioen of het aflossen van een hypotheek.

doelebeleggen.jpg
Beeld: Doelbeleggen.nl

Innoveren & verduurzamen

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor particulieren. Meer dan 5.000 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. 

De jury prees het feit dat Doelbeleggen.nl blijft innoveren. Zo is afgelopen jaar een in Box 3 vrijgestelde netto lijfrenterekening geïntroduceerd voor werknemers met hogere inkomens. Maar ook in verduurzaming zijn stappen gezet. Zo zijn er nieuwe indextrackers met een duurzaamheidsfilter geïntroduceerd en is Doelbeleggen.nl in 2022 geclassificeerd als Artikel 8 (lichtgroen).

Over Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp van Amstelveen - en is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam. De dienstverlening van Doelbeleggen.nl richt zich op het realiseren van beleggingsdoelen tegen lage kosten en met een inleg vanaf €25. Het concept – dat is geënt op traditioneel vermogensbeheer – werd in 2018, 2019, 2021 en dus ook in 2022 bekroond met de IEX Gouden Stier.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.