Het team van Patisserie Elzo Prenger is klaar voor de grote verbouwing {Beeld: Anko Stoffels]

Donderdag 3 augustus Elzo Prenger laatste dag open

AMSTELVEEN – De bekende patisserie op de Amsterdamseweg, Patisserie Elzo Prenger, sluit vanaf 4 augustus de deuren. Tot de heropening van de zaak, op vrijdag 1 september, kun je wel – met korting – online bestellen.

Verbouwing
De patisserie wordt volledig verbouwd en zal op vrijdag 1 september weer open zijn. ‘We gaan er iets ontzettend moois van maken’, aldus eigenaar Steve Bouman.

Online bestellen
Van 4 t/m 31 augustus kun je online bestellen via de website. En met de actiecode 'verbouwen' krijg je maar liefst 10% korting.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.