Door Amstelveen verstrekte cadeaubonnen vinden gretig aftrek

Amstelveen - De door de gemeente beschikbaar gestelde cadeaubonnen waarmee Amstelveners gratis energiebesparende producten voor in huis kunnen bestellen (t.w.v. 44 euro), zoals led-spaarlampen, deurdrangers, stekkerdozen en waterbespaarders, zijn een succes. 

Begin deze week waren er al meer dan 1700 cadeaubonnen aangevraagd. Het cadeautje van gemeente Amstelveen moet bijdragen aan energiebesparing. Aanvragen kan nog steeds.

Wethouder Floor Gordon (Duurzaamheid, D66) liet weten dat de cadeaubon door meer dan duizend bezitters van een koopwoning is aangevraagd, maar ook huurders (bijna 700) maken goed gebruik van de actie. 'Lekker bezig Amstelveen', twittert ze.

Circa de helft van de aanvragers heeft de cadeaubon inmiddels verzilverd, met een gemiddeld orderbedrag van circa 45 euro (meer producten bestellen kan ook, de eerste 44 euro is gratis).

De bestelde producten worden gratis en snel aan huis afgeleverd. Het aanvragen van de cadeaubon (zolang de voorraad strekt, op = op) is heel eenvoudig en kan nog steeds  via de volgende link: https://regionaalenergieloket.nl/amstelveen. (Druk op de groene knop 'Vraag hier uw cadeaubon aan' en volg de instructies). 


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).