VLN Nieuws, Vivian Tusveld
112

Drie auto's betrokken bij kop-staartbotsing op Bovenkerkerweg

Amstelveen - Drie personenwagens zijn maandagavond betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing op de Bovenkerkerweg in Amstelveen. 

Het ongeval vond aan het begin van de avond plaats ter hoogte van bedrijventerrein Legmeer (Zagerij). De schade aan de auto's was behoorlijk. 

112-vln_kopstaart_bovenkerkerweg_170122.jpg
Foto's: VLN Nieuws, Vivian Tusveld

Een rijbaan richting Uithoorn moest tijdelijk worden afgesloten door de politie wegens onderzoek naar het ongeval en het wegslepen van de beschadigde voertuigen. Voor zover bekend raakte niemand ernstig gewond.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.