VTF, Laurens Niezen
112

Duizend hennepplanten in Aalsmeerse woning

Aalsmeer - In een woning aan de Linnaeuslaan in Aalsmeer heeft de politie donderdagavond een flinke wietplantage opgerold. Er werden zo'n duizend hennepplanten aangetroffen.

Een door de politie ingeschakeld gespecialiseerd bedrijf haalde zakken vol hennep uit de woning, om deze vervolgens te vernietigen.

De politie-actie vond gisterenavond plaats: er werden daarbij drie aanhoudingen verricht.


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.