EK-hockeytickets voor aanbrengen nieuwe jongensleden MHC

AMSTELVEEN - Hockeyclub MHC Amstelveen is op zoek naar jongens tussen de 6 en 10 jaar oud die het leuk vinden om te komen hockeyen bij MHC Amstelveen. Met het aanbrengen van een nieuw jongenslid kunnen twee tickets voor het EK Hockey worden verdiend.

De E- en F-jongensteams bij MHC kunnen nog versterking gebruiken en de club streeft ernaar om met meerdere jongensteams competitie te spelen.

De jongens in E en F trainen bij MHC Amstelveen tweemaal per week 1 uur en 15 minuten op de woensdag en vrijdagmiddag. De jongste jeugd krijgt veel aandacht en een goede hockeyopleiding. Verder spelen de jongens op zaterdagochtend jongste jeugdcompetitie.
Ken jij jongens tussen de 6 en 10 jaar oud, die het leuk zouden vinden om een aantal keer vrijblijvend mee te trainen of lid te worden meld je dan via jeugd@mhc-amstelveen.nl

EK tickets
Voor elke nieuw jongen tussen de 6 en 10 jaar die zich inschrijft als spelend lid voor komend seizoen, ontvangt degene die deze aanbrengt twee tickets voor het EK hockey in Amstelveen dat deze zomer plaatsvindt. Wil jij ook kans maken op EK hockey tickets ga dan snel na of jij misschien nog vriendjes, buurjongens of neefjes hebt die hockeyen bij Amstelveen superleuk vinden.

Open dag
Op vrijdag 12 mei is er vanaf 16.30 een open dag bij MHC Amstelveen voor alle jeugd tussen de 6 en 12 jaar, voor de ouders is er een borrel op het terras. Voor vragen neem contact op via: jeugd@mhc-amstelveen.nl of schrijf je in via de website: www.mhc-amstelveen.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'