EK-hockeytickets voor aanbrengen nieuwe jongensleden MHC

AMSTELVEEN - Hockeyclub MHC Amstelveen is op zoek naar jongens tussen de 6 en 10 jaar oud die het leuk vinden om te komen hockeyen bij MHC Amstelveen. Met het aanbrengen van een nieuw jongenslid kunnen twee tickets voor het EK Hockey worden verdiend.

De E- en F-jongensteams bij MHC kunnen nog versterking gebruiken en de club streeft ernaar om met meerdere jongensteams competitie te spelen.

De jongens in E en F trainen bij MHC Amstelveen tweemaal per week 1 uur en 15 minuten op de woensdag en vrijdagmiddag. De jongste jeugd krijgt veel aandacht en een goede hockeyopleiding. Verder spelen de jongens op zaterdagochtend jongste jeugdcompetitie.
Ken jij jongens tussen de 6 en 10 jaar oud, die het leuk zouden vinden om een aantal keer vrijblijvend mee te trainen of lid te worden meld je dan via jeugd@mhc-amstelveen.nl

EK tickets
Voor elke nieuw jongen tussen de 6 en 10 jaar die zich inschrijft als spelend lid voor komend seizoen, ontvangt degene die deze aanbrengt twee tickets voor het EK hockey in Amstelveen dat deze zomer plaatsvindt. Wil jij ook kans maken op EK hockey tickets ga dan snel na of jij misschien nog vriendjes, buurjongens of neefjes hebt die hockeyen bij Amstelveen superleuk vinden.

Open dag
Op vrijdag 12 mei is er vanaf 16.30 een open dag bij MHC Amstelveen voor alle jeugd tussen de 6 en 12 jaar, voor de ouders is er een borrel op het terras. Voor vragen neem contact op via: jeugd@mhc-amstelveen.nl of schrijf je in via de website: www.mhc-amstelveen.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.