EK-hockeytickets voor aanbrengen nieuwe jongensleden MHC

AMSTELVEEN - Hockeyclub MHC Amstelveen is op zoek naar jongens tussen de 6 en 10 jaar oud die het leuk vinden om te komen hockeyen bij MHC Amstelveen. Met het aanbrengen van een nieuw jongenslid kunnen twee tickets voor het EK Hockey worden verdiend.

De E- en F-jongensteams bij MHC kunnen nog versterking gebruiken en de club streeft ernaar om met meerdere jongensteams competitie te spelen.

De jongens in E en F trainen bij MHC Amstelveen tweemaal per week 1 uur en 15 minuten op de woensdag en vrijdagmiddag. De jongste jeugd krijgt veel aandacht en een goede hockeyopleiding. Verder spelen de jongens op zaterdagochtend jongste jeugdcompetitie.
Ken jij jongens tussen de 6 en 10 jaar oud, die het leuk zouden vinden om een aantal keer vrijblijvend mee te trainen of lid te worden meld je dan via jeugd@mhc-amstelveen.nl

EK tickets
Voor elke nieuw jongen tussen de 6 en 10 jaar die zich inschrijft als spelend lid voor komend seizoen, ontvangt degene die deze aanbrengt twee tickets voor het EK hockey in Amstelveen dat deze zomer plaatsvindt. Wil jij ook kans maken op EK hockey tickets ga dan snel na of jij misschien nog vriendjes, buurjongens of neefjes hebt die hockeyen bij Amstelveen superleuk vinden.

Open dag
Op vrijdag 12 mei is er vanaf 16.30 een open dag bij MHC Amstelveen voor alle jeugd tussen de 6 en 12 jaar, voor de ouders is er een borrel op het terras. Voor vragen neem contact op via: jeugd@mhc-amstelveen.nl of schrijf je in via de website: www.mhc-amstelveen.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.