Joey Willemse, eigenaar van Elite Bodies

Elite Bodies: nu ook Small Group Training

Aalsmeer/Amstelveen - Elite Bodies behoeft nog nauwelijks introductie in de wereld van Personal Training. Alweer bijna negen jaar geleden startte de nu 30-jarige Joey Willemse met bijna niets zijn eigen PT-studio in Aalsmeer. Sindsdien is er veel veranderd: Elite Bodies is uitgegroeid tot een geliefde, laagdrempelige en professionele plek om fit te worden én te blijven.

‘Toen ik startte lagen er eigenlijk alleen een paar dumbbels op de grond’, blikt Joey haast verontschuldigend terug op de start van zijn toen nog kleine studio op het keurig verzorgde bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg 283. Maar zijn manier van trainen sloeg enorm aan en Elite Bodies groeide en groeide, met name door mond-tot-mondreclame.

Lekker trainen

Opgegroeid in een Utrechtse volkswijk is de relaxte Joey de nuchterheid zelve. Hij heeft niet veel met poeha, houdt van alle mensen en bovenal van lekker trainen. Dat is waarschijnlijk precies de reden waardoor Elite Bodies de afgelopen jaren in de armen werd gesloten door een zeer breed publiek: van invloedrijke vloggers, zakenmensen en jongeren & ouderen, maar vooral ook door ‘de gewone man’. ‘Je hoeft echt niet in een Porsche aan te komen rijden,’ benadrukt Joey. ‘Het mag wel hoor, maar iedereen is hier welkom, we hebben een heel gemêleerd en trouw klantenbestand en dat maakt het leuk.’

Uitbreiding

De afgelopen periode is de locatie van Elite Bodies enorm opgewaardeerd en bovendien verdubbeld in omvang. ‘Afgelopen voorjaar hebben we het pand ernaast erbij gekocht; we hebben nu meer trainingsruimte en een zitgedeelte met een bar, waar mensen een intake kunnen doen of een shake kunnen drinken na de training,’ zegt Joey. Ook is er een ruimte voor Bodytec (een rage in Duitsland), een fysiotherapeut en sportmassage,’ zegt Joey.

De coronaperiode, waarin bij Elite Bodies opmerkelijk genoeg bijna geen klant afhaakte (die zijn heel trouw), heeft Joey vooral gebruikt om flink te investeren: onder andere in de faciliteiten en (hagelnieuwe) apparatuur. In feite staat er nu een zeer prettig aanvoelend professioneel personal training centrum, waarbij kleinschaligheid en vooral privacy niet uit het oog zijn verloren.

Tarieven

Elite Bodies heeft een uitstekende prijskwaliteitverhouding als het aankomt op personal training: je krijgt er echt waar voor je geld. Natuurlijk is het nog steeds prijziger dan de sportschool, maar daar krijg je ook heel veel voor terug. ‘We bieden een totaalpakket op het gebied van gezondheid en voeding, met fitness als rode draad,’ zegt Joey.

Alle vier de personal trainers van Elite Bodies hebben hun eigen specialisaties. ‘Naast fitness verwerken we ook crossfitachtige elementen en bokslessen in onze trainingen. Het is maar net wat de klant wil en wat hij of zij wil bereiken. En het is echt niet zo dat je helemaal stuk moet gaan tijdens een training. Het gaat ons erom dat je lekker traint en dat je je persoonlijke doelen bereikt. Onze personal training is ook écht 1 op 1: er is niemand anders op de vloer dan alleen de klant en de trainer, dat is waar we ons onderscheiden van ander PT-locaties, zegt hij.

Nieuw: Trainen in groepjes van 4

‘Nieuw is dat we nu ook op veler verzoek kleine groepstrainingen gaan oppakken: in groepjes van maximaal 4. Je krijgt dan een uur les van een ervaren personal trainer (dus geen beginner of stagiair), volledig aangepast op het niveau en de wensen van de groep. Ook hier gaat het om lekker trainen: een afwisselende mix van kracht en intervaltraining,’ zegt Joey.

Die groepstrainingen zijn ook nog eens behoorlijk voordelig en feitelijk evenzo effectief. Je kan daarvoor een voordelig halfjaar abonnement afsluiten, of gebruik maken van een flexibele rittenkaart.

Actie: 10-rittenkaart

In de maand oktober zijn 10-rittenkaarten bij Elite Bodies extra voordelig en betaal je 225 euro voor 10x Small Group Training, of 650 euro voor 10x Personal Training. Kijk snel op www.elitebodies.nl en vraag eenvrijblijvende intake aan!

(SPORT-)FYSIOTHERAPEUT GEZOCHT

Elite Bodies is wegens verdere uitbreiding op zoek naar een (sport-)fysiotherapeut en heeft een praktijkruimte van 25 m2 beschikbaar, voorzien van diverse faciliteiten. Interesse? Mail naar info@elitebodies.nl t.a.v Joey Willemse.

Elite Bodies
Aalsmeerderweg 283 (26)
1432 CN Aalsmeer
Telefoon: 06 53 19 78 49
E-mail: info@elitebodies.nl
Website: www.elitebodies.nl

(Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine nr. 72, oktober 2022)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.