En dit is winnaar van de kaartjes voor Hooverphonic...

En dit is winnaar van de kaartjes voor Hooverphonic... Foto: Live At Amsterdamse Bostheater

AMSTELVEEN – Hooverphonic geeft op 27 augustus 2017 een bijzondere concertavond in het Amsterdamse Bostheater. Via AmstelveenZ kon je kans maken op 2 kaarten. De winnaar is inmiddels bekend.


- Lees verder onder deze advertentie -

Winnaar
De twee tickets zijn gewonnen door: Sandra Tates. Van harte gefeliciteerd, Sandra! Stuur ons een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Winnaar Hooverphonic en de redactie neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Hooverphonic
Na twintig jaar succes bracht Hooverphonic in maart vorig jaar hun negende album In Wonderland uit. In België brak single Badaboum alle records en een maand na de release ontving de band een Gouden Plaat voor hun album en single. Het optreden bij Live At wordt een Best Of, waarin de band samen met een strijkersensemble en gastvocalen zowel oude als nieuwe hits brengt.

Acties
Heb je dit keer niet gewonnen? Volgende keer beter: Amstelveenz houdt met enige regelmaat acties voor lezers en volgers, dus houd onze website en Facebook-pagina in de gaten!

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.