Davey Photography, Davey Baas
112

Ernstige val scooterrijder door loszittende stoeptegel

Amstelveen/Amsterdam - De bestuurder van een scooter is maandagmiddag onderuit gegaan en gewond geraakt door een loszittende stoeptegel in het fietspad.

Het ongeval gebeurde rond 3 uur. Een traumahelikopter werd gealarmeerd vanwege de ernst van het ongeval. Voor zover bekend is de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het fietspad aan de Amstelveenseweg (grondgebied Amsterdam) is in niet al te beste staat: op meer plekken liggen tegels los. De politie en de dienst Verkeers Ongevallen Analyse waren ter plaatse voor uitgebreid onderzoek.

112_ongeval_aveenseweg_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 gisteren 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen. 

Politiek gisteren 13:05

Amstelveense jongeren verdienen meer en betere ontmoetingsplekken

Amstelveen – Omdat Amstelveense jongeren in de huidige coronaperiode worden getroffen door tal van preventieve maatregelen, beperking van bewegingsvrijheid en gebrek aan sociale contacten, heeft de gemeenteraad besloten om te bekijken hoe de Jongeren Ontmoetings Plekken (JOP’s) in Amstelveen verbeterd en of mogelijk uitgebreid kunnen worden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:00

Maak kans op kaarten voor de film Jackie en Oopjen

Amstelveen - Op zondag 11 oktober 2020 draait de film 'Jackie en Oopjen' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ mag 2 kaartjes verloten voor de Little Ladies Morning!