Davey Photography, Davey Baas
112

Ernstige val scooterrijder door loszittende stoeptegel

Amstelveen/Amsterdam - De bestuurder van een scooter is maandagmiddag onderuit gegaan en gewond geraakt door een loszittende stoeptegel in het fietspad.

Het ongeval gebeurde rond 3 uur. Een traumahelikopter werd gealarmeerd vanwege de ernst van het ongeval. Voor zover bekend is de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het fietspad aan de Amstelveenseweg (grondgebied Amsterdam) is in niet al te beste staat: op meer plekken liggen tegels los. De politie en de dienst Verkeers Ongevallen Analyse waren ter plaatse voor uitgebreid onderzoek.

112_ongeval_aveenseweg_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen vandaag 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek vandaag 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.