Hans Bulsing (VVD Amstelveen, No. 22)
Advertorial Politiek

Even voorstellen: Hans Bulsing, nr. 22 op de VVD-lijst

Amstelveen - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 stelt de VVD Amstelveen 23 kandidaten van de kieslijst voor. In deze tweede aflevering: Hans Bulsing, nr. 22 op de kandidatenlijst.

Ik ben jurist, geboren in het oorlogsjaar 1944 en woon al decennia met mijn gezin aan de Braak in Amstelveen, Rijksmonument. Het Pronkstuk van Amstelveen bij uitstek! Mijn hobby’s zijn literatuur, geschiedenis, schaken, hockey, skiën, paardrijden, roeien en koken.

Na jaren in de politiek van Amstelveen en de VVD fractie in het bijzonder, is het nu tijd voor de volgende aanstormende generatie met talentvolle kandidaten. Als lijstduwer hoop ik indirect een bijdrage te kunnen leveren aan een mooie succesvolle nieuwe raadsperiode. 

Mijn motto: 'Le Roi est mort; vive le Roi!' 

Stem VVD

Stem op 14, 15 en 16 maart VVD en geef uw voorkeur aan één van onze fantastische kandidaten! Stuk voor stuk geschikt! Vragen? Mailt u mij gerust via info@vvd-amstelveen.nl  Meer informatie www.vooramstelveen.nl

Dit betreft een betaalde advertorial.


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.