Janneke Leegstra
Advertorial Politiek

Even voorstellen: Janneke Leegstra, Nr. 2 op de VVD-lijst

Amstelveen - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 stelt VVD Amstelveen alle kandidaten van de kieslijst voor. In deze aflevering: Janneke Leegstra, nr. 2 op de kandidatenlijst.

Met veel plezier woon ik in het Oude Dorp van Amstelveen, waar ik graag met mijn hond langs de Amstelveens Poel wandel. Ik ben sinds 2016 gemeenteraadslid en heb meer dan 15 jaar (internationale) ervaring als marketing- en communicatiemanager in diverse sectoren.

Wat ik wil betekenen Voor Amstelveen?  

Een veilig en groen Amstelveen vind ik belangrijk. Een stad waar iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren en waar we goed zorgen voor onze ouderen.

Mijn huidige aandachtsgebied is de groene en verzorgde stad. Ik zet me in voor het in stand houden en uitbreiden van ons mooie groen. Van een goed onderhouden Amsterdamse Bos tot meer groen op het stadsplein. Voor een prettige leefomgeving, voor jong en oud.

Stem op Janneke

Stem op 14, 15 of 16 maart VVD en geef uw voorkeur aan Janneke Leegstra (nr. 2). Vragen? Mailt u mij gerust via info@vvd-amstelveen.nl  Uitgebreide informatie vindt u op www.vooramstelveen.nl

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.