Feestelijke opening Italiaanse ijssalon in het Oude Dorp

Feestelijke opening Italiaanse ijssalon in het Oude Dorp

Amstelveen – De wethouder van Economische Zaken Floor Gordon (D66) zal morgen (zondag 25 augustus) de officiële opening verrichten van de nieuwe Italiaanse ijssalon in het Oude Dorp van Amstelveen, Gia Gelato.


- Lees verder onder deze advertentie -

De opening van de voor Amstelveense begrippen spectaculair ingerichte en authentiek Italiaanse ijssalon wordt een feestelijke gelegenheid met muziek en lekkere hapjes en drankjes. Gia Gelato is een initiatief van de Amstelveense ondernemers Danilo Giannotta en Tawros Aslanjan en is gevestigd in het pand naast Café Thijs in de Dorpsstraat.

Opening
Vanaf zondag kun je voor tongstrelend en ambachtelijk gemaakt Italiaanse ijs en overheerlijke Italiaanse desserts, taartjes en gebakjes, zeven dagen in de week terecht bij deze nieuwe Italiaanse ijssalon. ‘De laatste jaren is het Oude Dorp uitgeroeid tot een Amstelveense horeca-hotspot, dus ik vind het prachtig dat we met onze ijssalon het dorp verder kunnen versterken. Wat is er nu lekkerder dan als je heerlijk hebt gegeten bij één van de mooie restaurants hier, je nog even een ijsje of een Italiaans dessert bij Gia Gelato kunt komen nuttigen,’ aldus de kersverse eigenaar Tawros Aslanjan, ook bekend uit de lokale politiek als raadslid van D66. ‘Net als je op vakantie doet,’ lacht hij.

Maar ook voor een onvervalst Italiaanse kopje koffie kun je terecht bij de twee Amstelveense uitbaters. Danilo Giannotta: ‘Gia Gelato schenkt echte Italiaanse koffie van Buscaglione schenken. We streven in alles de beste kwaliteit na.’

Het openingsfeest van Gia Gelato is aanstaande zondag tussen 15.00 en 18.00 uur. Vanaf maandag is Gia Gelato zeven dagen in de week geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

LEZERSACTIE

In samenwerking met Gia Gelato verloot AmstelveenZ 20 ijsjes onder lezers! Wat moet je daarvoor doen? Tag een vriend(in) met wie jij een ijsje wil eten (geen social media? Mailen mag ook naar actie@amstelveenz.nl) en wie weet zit jij straks heerlijk te smullen.


Reacties