Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser geschept op kruising Oranjebaan bij brandweerkazerne

Amstelveen - Op de kruising van de Oranjebaan ter hoogte van de Brandweerkazerne Amstelveen is woensdagmiddag een fietser aangereden door een auto.

De politie zette de afslag richting Escapade/Marathonlaan af. Vanwege de ernst van het ongeval kwam de dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) ter plekke voor nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. 

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en naar het ziekenhuis overgebracht. De fiets raakte zwaar beschadigd bij het ongeval.

112_fietser-Auto_brandweerkazerene.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De VOA-teams beschikken over specifieke technische middelen om de oorzaak en toedracht zo duidelijk mogelijk te krijgen. 


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.