Fietsers verrast door gladheid: glijpartijen in Amstelveen

Amstelveen - Diverse fietsers en voetgangers in Amstelveen werden vanmorgen verrast door gladheid: her en der vielen diverse glijpartijen te noteren.

Het was vooral verraderlijk glad op woonerven, (fiets-)bruggetjes en en fietspaden door ijzelvorming.

Bij het fietstunneltje tussen Bovenkerk en Westwijk (nabij RODA'23) gingen vanmorgen tal van fietsers onderuit en ook op de fietspaden in het buitengebied (Langs de Akker, Meijslootpad) gingen fietsers tegen de grond. 

 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.