Alexander en Volcan van Fixers Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Fix&Go: reparatie oplossing voor bedrijven

Amstelveen - Fixers ontzorgt bedrijven met Fix&Go. Geen gedoe meer met het opsturen van kapotte devices, het gebruik van leentoestellen, het voorschieten van reparatiebedragen door de werknemer en gedeclareerde facturen van verschillende leveranciers. Meld je als bedrijf gratis aan bij Fix&Go en dien een reparatie in wanneer nodig. Hou zelf de maximale controle met minimale inspanning.

‘Bij bedrijven zien we dat het reparatie-proces van mobiele apparaten lang duurt, niet efficiënt verloopt en ook niet duurzaam is. Met Fix&Go ontzorgen we de IT-afdeling’, aldus Alexander van Wijngaarden, manager B2B sales bij Fixers.

‘Het werkt simpel: zodra IT een melding krijgt van een defect apparaat, kan deze worden aangemeld in het portal van Fix&Go. De collega van het defecte apparaat krijgt een uitnodiging, voorzien van een PO-nummer en het maximale reparatiebedrag. De collega gaat naar Fixers, waar het apparaat wordt gerepa-reerd en binnen 30 minuten weer buiten staat. De factuur gaat rechtstreeks naar de werkgever.'

‘We zijn gecertificeerd partner van Apple en Samsung en kunnen alle devices repareren. We werken met de garantiesvan de leverancier en bieden zelf levenslange garantie op alle reparaties’, vertelt Alexander. ‘Fix&Go is het meest geschikt voor bedrijven waarbij telefoons en computers eigendom zijn van het bedrijf. Geen kapotte toestellen meer op het bureau van de IT-manager, maar rechtstreeks naar een servicepunt om het toestel te laten maken.’ Bij Fixers kun je tevens terecht voor refurbished apparaten en bescherming voor de zakelijke telefoons.

Fixers Stadshart Amstelveen
Binnenhof 77 (t.o. ICI Paris/Hunkemöller)
088 004 0999
www.fixers.nl/zakelijk


Meer nieuws

Sport vandaag 14:00

Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

Columns vandaag 09:24

Column Geertje Visser: Overvallen

Amstelveen - Ondanks wat overvallen, autokraken, woninginbraken, jongeren die met messen zwaaiden, jongeren die met nepwapens zwaaiden (zwaaiden jongeren gewoon maar eens voor de gezelligheid, hè?) en vechtpartijen, kunnen we rustig slapen hier in Amstelveen. Amstelveners waarderen hun veiligheid namelijk meer dan mensen in andere gemeenten met meer dan 70.000 inwoners. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. Geweldig nieuws natuurlijk, want niets zegt zoveel over veiligheid als de waardering ervan, nietwaar?

Sport gisteren 14:00

Rugbyer Enzo Fontein: 'mijn toekomst ligt in Engeland'

Amstelveen - Enzo Fontein (17) is een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC. Met zijn team haalde hij drie keer de NK-finale en in 2022 mochten ze de titel Nederlands Kampioen op hun naam schrijven. Begin 2024 was Enzo genomineerd voor Amstelveens talent van het jaar tijdens het Amstelveen Sportgala. Hij werd runner-up en zijn rugbyclub werd als winnaar uitgeroepen tot Vereniging van het jaar. Met zijn zeventien jaar is hij nog jong, maar dat staat zijn grootse dromen niet in de weg. Als het aan hem ligt, vertrekt hij dit schooljaar nog naar Engeland om zijn dromen te verwezenlijken.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 10:27

Fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Amstelveen - Visit Amstelveen en Canon organiseren deze lente een fotowedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de mooiste natuurfoto. Het voorjaar is dé tijd om er op uit te gaan in Amstelveen. Neem je smartphone en/of camera mee om de natuur vast te leggen, want je kunt er een mooie prijs mee winnen én de mooiste foto’s krijgen een plekje in een tentoonstelling in het Cobra Museum!

Algemeen 11 apr. 2024 16:03

MEAN WELL sponsort sportveldje voor Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocatie

Amstelveen - Deze week is een multifunctionele sportveldje bij de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Kronenburg (Sonjashnik) geopend. MEAN WELL, een Taiwanees bedrijf dat sinds 2006 is gevestigd in Amstelveen, is de sponsor van het sportveldje en leverde ook bijbehorende voorzieningen, zoals goals, ballen en netten.