Alexander en Volcan van Fixers Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Fix&Go: reparatie oplossing voor bedrijven

Amstelveen - Fixers ontzorgt bedrijven met Fix&Go. Geen gedoe meer met het opsturen van kapotte devices, het gebruik van leentoestellen, het voorschieten van reparatiebedragen door de werknemer en gedeclareerde facturen van verschillende leveranciers. Meld je als bedrijf gratis aan bij Fix&Go en dien een reparatie in wanneer nodig. Hou zelf de maximale controle met minimale inspanning.

‘Bij bedrijven zien we dat het reparatie-proces van mobiele apparaten lang duurt, niet efficiënt verloopt en ook niet duurzaam is. Met Fix&Go ontzorgen we de IT-afdeling’, aldus Alexander van Wijngaarden, manager B2B sales bij Fixers.

‘Het werkt simpel: zodra IT een melding krijgt van een defect apparaat, kan deze worden aangemeld in het portal van Fix&Go. De collega van het defecte apparaat krijgt een uitnodiging, voorzien van een PO-nummer en het maximale reparatiebedrag. De collega gaat naar Fixers, waar het apparaat wordt gerepa-reerd en binnen 30 minuten weer buiten staat. De factuur gaat rechtstreeks naar de werkgever.'

‘We zijn gecertificeerd partner van Apple en Samsung en kunnen alle devices repareren. We werken met de garantiesvan de leverancier en bieden zelf levenslange garantie op alle reparaties’, vertelt Alexander. ‘Fix&Go is het meest geschikt voor bedrijven waarbij telefoons en computers eigendom zijn van het bedrijf. Geen kapotte toestellen meer op het bureau van de IT-manager, maar rechtstreeks naar een servicepunt om het toestel te laten maken.’ Bij Fixers kun je tevens terecht voor refurbished apparaten en bescherming voor de zakelijke telefoons.

Fixers Stadshart Amstelveen
Binnenhof 77 (t.o. ICI Paris/Hunkemöller)
088 004 0999
www.fixers.nl/zakelijk


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.