Alexander en Volcan van Fixers Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Fix&Go: reparatie oplossing voor bedrijven

Amstelveen - Fixers ontzorgt bedrijven met Fix&Go. Geen gedoe meer met het opsturen van kapotte devices, het gebruik van leentoestellen, het voorschieten van reparatiebedragen door de werknemer en gedeclareerde facturen van verschillende leveranciers. Meld je als bedrijf gratis aan bij Fix&Go en dien een reparatie in wanneer nodig. Hou zelf de maximale controle met minimale inspanning.

‘Bij bedrijven zien we dat het reparatie-proces van mobiele apparaten lang duurt, niet efficiënt verloopt en ook niet duurzaam is. Met Fix&Go ontzorgen we de IT-afdeling’, aldus Alexander van Wijngaarden, manager B2B sales bij Fixers.

‘Het werkt simpel: zodra IT een melding krijgt van een defect apparaat, kan deze worden aangemeld in het portal van Fix&Go. De collega van het defecte apparaat krijgt een uitnodiging, voorzien van een PO-nummer en het maximale reparatiebedrag. De collega gaat naar Fixers, waar het apparaat wordt gerepa-reerd en binnen 30 minuten weer buiten staat. De factuur gaat rechtstreeks naar de werkgever.'

‘We zijn gecertificeerd partner van Apple en Samsung en kunnen alle devices repareren. We werken met de garantiesvan de leverancier en bieden zelf levenslange garantie op alle reparaties’, vertelt Alexander. ‘Fix&Go is het meest geschikt voor bedrijven waarbij telefoons en computers eigendom zijn van het bedrijf. Geen kapotte toestellen meer op het bureau van de IT-manager, maar rechtstreeks naar een servicepunt om het toestel te laten maken.’ Bij Fixers kun je tevens terecht voor refurbished apparaten en bescherming voor de zakelijke telefoons.

Fixers Stadshart Amstelveen
Binnenhof 77 (t.o. ICI Paris/Hunkemöller)
088 004 0999
www.fixers.nl/zakelijk


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.