KaWijKo Media

Flinke schade na klapper op berucht kruispunt

AMSTELVEEN - Het was weer eens raak op het beruchte kruispunt Beneluxbaan-Bovenkerkerweg in Amstelveen-Zuid. Twee auto's botsten zaterdagavond op elkaar, waarbij beide wagens zwaar beschadigd raakten.

Het kruispunt is veel vaker toneel van (zware) aanrijdingen. Afgelopen maandag was het nog raak (klik & zie hier), maar het gaat de afgelopen jaren veel vaker mis (zie bijvoorbeeld hier,  hier en hier).

Gisteren botste een bestuurder van en Toyota frontaal in de linkervoorflank van een Kia. Hoewel de materiële schade flink was, vielen er dit keer geen gewonden.

De politie was snel ter plaatse om assistentie te verlenen en onderzoek te doen naar de oorzaak. Een deel van het kruispunt werd zaterdagavond afgezet voor onderzoek. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.