Davey Photography, Pieter Schilt
112

Forse brand in fietsenstalling Legmeerdijk

Amstelveen / Aalsmeer - In een fietsenstalling aan de Legmeerdijk, ter hoogte van bushalte NIeuw Oosteinde, heeft zondagavond een forse brand gewoed.

Een scooter vatte door onbekende oorzaak vlam en brandde volledig uit. De brand was dermate intens dat een rijbaan van de Legmeerdijk werd afgesloten om een veilige werkruimte voor de brandweerlieden te creëren.

112_dpps_brand_fietsenstalling_legmeerdijk2.jpg
Foto: Davey Photography, Pieter Schilt

De politie regelde het verkeer, zodat niet de hele weg afgesloten hoefde te worden. De brandweer wist de vlammenzee spoedig te bedwingen, maar kon niet meer voorkomen dat de fietsenstalling en diverse rondom geparkeerde tweewielers schade opliepen door de brand. Van de scooter bleef niets over. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.

Algemeen 7 dec. 2023 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.