Christiaan Sijnen
Advertorial Zakelijk

Gentlemen’s Place: Veel meer dan een modezaak

Aalsmeer/Amstelveen - Dat mannen niet van shoppen houden, zou onzin zijn. 'Mannen winkelen wel anders dan vrouwen. Doelbewuster. Toch valt er nog winst te behalen als het gaat om de modegevoelige man’, vinden ze bij Gentlemen’s Place.

Bij Gentlemen’s Place, met vestigingen op de Amsterdamse Zuidas en in Aalsmeer, benaderen ze mannenmode, en sinds kort ook damesmode, op een geheel eigen wijze. Mode is hier véél meer dan de prachtige collectie die ze verkopen.

Bewustwording

‘Wat we bij Gentlemen’s Place voor ogen hebben, is dat we onze klanten willen helpen bewust te worden wat een juiste kledingstijl doet met de eigen persoonlijkheid en uitstraling’, vertelt eigenaar Christiaan Sijnen enthousiast. ‘En dat je met een juiste combinatie aan materialen en stijlen je precies díe uitstraling kunt genereren die je, zowel zakelijk als privé, voor ogen hebt.’

Wie daarnaast niet wars is van een eerlijk advies, van de Stijlmeesters die gerust nee verkopen als zij vinden dat wat je aan hebt geen recht doet aan je uitstraling, dan is een bezoekje aan Gentlemen’s Place zeker aan te raden. Naast de twee fysieke winkels, sfeervol en overzichtelijk ingericht met veel oog voor detail, verzorgt Gentlemen’s Place ook veelgevraagde Masterclasses. Zowel individueel als voor bedrijven.

Communiceren met kleding

‘Tijdens deze Masterclasses laten we op een leuke, interactieve manier zien hoe wij communiceren door middel van onze kleding’, legt de sympathieke eigenaar, die in 2014 het roer omgooide en de fiscale wereld verruilde voor de modewereld, verder uit.

‘En hoe in een fractie van een seconde je een oordeel velt over iemands uiterlijk. Ik vind het zo boeiend om mensen hiervan bewust te maken en tegelijkertijd te leren hoe ze met de juiste outfit hun uitstraling kunnen optimaliseren. Bovendien zijn wij van mening dat de casualisering een beetje is doorgeslagen en wil het nog weleens voorkomen dat mensen de plank misslaan met hun kleding. Daar besteden we ook aandacht aan.’

De sterke modefilosofie is succesvol gebleken en naast particulieren weten steeds vaker bedrijven de weg naar Gentlemen’s Place te vinden. Christiaan Sijnen: ‘We worden  ook benaderd om werknemers, maar bijvoorbeeld ook managers en directieteams, te kleden waarbij wij altijd adviseren vanuit de gedachte van het bedrijf. Van horeca, consultants, advocaten tot banken. Wij vinden het fantastisch dat we met onze kwaliteit en service ook op deze manier kunnen bijdragen aan de juiste uitstraling van een onderneming.'

Gentlemen’s Place verkoopt de betere casual, zakelijke of feestelijke kleding en sinds kort dus ook stijlvolle dameskleding. Je vindt er onder andere de merken Profuomo, Goosecraft, Denham, Ted Baker, Cavallaro, Benvenuto, North84, Van Gils en Hugo Boss.

Informatie
Gentlemen’s Place Flagship Store
| Arnold Schönberglaan 7 (Amsterdam) | Telefoon 0297 767 060 / Gentlemen’s Place Aalsmeer | Zijdstraat 67 (Aalsmeer) | Telefoon 0297 767 060 | info@gentlemensplace.com | www.gentlemensplace.com

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, oktober 2019]


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer vandaag 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels vandaag 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen gisteren 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 gisteren 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen.