Christiaan Sijnen
Advertorial Zakelijk

Gentlemen’s Place: Veel meer dan een modezaak

Aalsmeer/Amstelveen - Dat mannen niet van shoppen houden, zou onzin zijn. 'Mannen winkelen wel anders dan vrouwen. Doelbewuster. Toch valt er nog winst te behalen als het gaat om de modegevoelige man’, vinden ze bij Gentlemen’s Place.

Bij Gentlemen’s Place, met vestigingen op de Amsterdamse Zuidas en in Aalsmeer, benaderen ze mannenmode, en sinds kort ook damesmode, op een geheel eigen wijze. Mode is hier véél meer dan de prachtige collectie die ze verkopen.

Bewustwording

‘Wat we bij Gentlemen’s Place voor ogen hebben, is dat we onze klanten willen helpen bewust te worden wat een juiste kledingstijl doet met de eigen persoonlijkheid en uitstraling’, vertelt eigenaar Christiaan Sijnen enthousiast. ‘En dat je met een juiste combinatie aan materialen en stijlen je precies díe uitstraling kunt genereren die je, zowel zakelijk als privé, voor ogen hebt.’

Wie daarnaast niet wars is van een eerlijk advies, van de Stijlmeesters die gerust nee verkopen als zij vinden dat wat je aan hebt geen recht doet aan je uitstraling, dan is een bezoekje aan Gentlemen’s Place zeker aan te raden. Naast de twee fysieke winkels, sfeervol en overzichtelijk ingericht met veel oog voor detail, verzorgt Gentlemen’s Place ook veelgevraagde Masterclasses. Zowel individueel als voor bedrijven.

Communiceren met kleding

‘Tijdens deze Masterclasses laten we op een leuke, interactieve manier zien hoe wij communiceren door middel van onze kleding’, legt de sympathieke eigenaar, die in 2014 het roer omgooide en de fiscale wereld verruilde voor de modewereld, verder uit.

‘En hoe in een fractie van een seconde je een oordeel velt over iemands uiterlijk. Ik vind het zo boeiend om mensen hiervan bewust te maken en tegelijkertijd te leren hoe ze met de juiste outfit hun uitstraling kunnen optimaliseren. Bovendien zijn wij van mening dat de casualisering een beetje is doorgeslagen en wil het nog weleens voorkomen dat mensen de plank misslaan met hun kleding. Daar besteden we ook aandacht aan.’

De sterke modefilosofie is succesvol gebleken en naast particulieren weten steeds vaker bedrijven de weg naar Gentlemen’s Place te vinden. Christiaan Sijnen: ‘We worden  ook benaderd om werknemers, maar bijvoorbeeld ook managers en directieteams, te kleden waarbij wij altijd adviseren vanuit de gedachte van het bedrijf. Van horeca, consultants, advocaten tot banken. Wij vinden het fantastisch dat we met onze kwaliteit en service ook op deze manier kunnen bijdragen aan de juiste uitstraling van een onderneming.'

Gentlemen’s Place verkoopt de betere casual, zakelijke of feestelijke kleding en sinds kort dus ook stijlvolle dameskleding. Je vindt er onder andere de merken Profuomo, Goosecraft, Denham, Ted Baker, Cavallaro, Benvenuto, North84, Van Gils en Hugo Boss.

Informatie
Gentlemen’s Place Flagship Store
| Arnold Schönberglaan 7 (Amsterdam) | Telefoon 0297 767 060 / Gentlemen’s Place Aalsmeer | Zijdstraat 67 (Aalsmeer) | Telefoon 0297 767 060 | info@gentlemensplace.com | www.gentlemensplace.com

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, oktober 2019]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.