Davey Photography, Davey Baas
112

Gewonde bij forse klapper

Ouder-Amstel - Twee auto's zijn woensdagavond 10 oktober rond half tien betrokken geraakt bij een ernstige aanrijding op de Burgemeester Stramanweg bij Ouderkerk aan de Amstel.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het Esso tankstation aan de Stramanweg. Een van de auto's werd vol in de flank geraakt.  De ravage is flink en de weg is door de politie afgezet. Momenteel wordt onderzoek naar de oorzaak van de klapper.

Voor zover bekend is een inzittende naar het ziekenhuis vervoerd. De wagens moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

De weghelft richting Ouderkerk/Amstelveen is afgezet door de politie. Foto's: Davey Photography, Davey Baas

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.