Robert Bent van skischool Amstelveen
Advertorial Sport

Goed voorbereid in topconditie op de skipiste dankzij Skischool Amstelveen

Amstelveen - Het duurt nog heel even voordat we daadwerkelijk richting de sneeuw gaan voor een actieve wintersportvakantie, maar wie straks graag goed voorbereid en in een topconditie op de skipiste wil staan, doet er goed aan om enkele indoor ski- of snowboardlessen te nemen. En wat is er niet leuker dan nu alvast in die heerlijke wintersportsfeer te komen? Bij Skischool Amstelveen is het lerarenteam er helemaal klaar voor.

Eigenaar Robert Bent geeft al dertig jaar indoor skiles en weet als geen ander wat er voor nodig is om de beginnende én gevorderde skiër of snowboarder verder te helpen met zijn of haar techniek en stijl. Hij was in 1988 een van de eerste in Nederland met een eigen indoor skischool. In 2015 opende hij ook in Amstelveen een school en met succes, want onlangs werd op feestelijke wijze een tweede rolbaan in gebruik genomen.

Robert Bent is een kei in zijn vak, heeft alle opleidingen gedaan die er op dit vakgebied voorhanden zijn en doet niets liever dan ski-liefhebbers een goede voorbereiding op hun skivakantie geven. Of je nu een echte beginner bent, of een (ver) gevorderde skiër. Ook leidt hij, in samenwerking met Snowsports Academy, veel skileraren op.

Twee rolbanen

Skischool Amstelveen heeft sinds de zomer de beschikking over twee rolbanen. Robert Bent: ‘Het grote voordeel van les krijgen op een indoorbaan is dat je met z’n tweeën gelijktijdig op de baan staat en met maximaal vier personen per uur (10 minuten op en 10 minuten) kun je een maximaal rendement uit de les halen. Het is te vergelijken met een privéles.‘

De enthousiaste skischool-eigenaar laat weten dat je na oefenen op een indoorbaan met veel meer plezier op de lange latten staat, meer controle hebt over je vaardigheden en je dus veel zekerder zult voelen tijdens de afdaling. ‘Met tien lessen op een rolbaan en één keer op een indoor sneeuwbaan, heb je zo’n goede voorbereiding gehad dat je op vakantie zelf echt geen les meer hoeft te nemen’, garandeert Bent.

Zeven dagen per week open

Stap je Skischool Amstelveen binnen dan waag je je al een beetje in een gezellige Oostenrijkse skihut en krijg je zin om de lange latten of het snowboard onder te doen. Gelukkig is de skischool zeven dagen per week open, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Meer informatie over de (les)mogelijkheden bij Skischool Amstelveen is te vinden op de website.

Informatie

Skischool Amstelveen | Schinkeldijkje 16K, Aalsmeer | Telefoon 020 73 73 067 | info@skischoolamstelveen.nl | www.skischoolamstelveen.nl

Winactie - Gratis lessen via AmstelveenZ

Ski-school Amstelveen verlootte in samenwerking met AmstelveenZ 2x5 ski- of snowboardlessen. Lenny van Opmeer en Annemieke Lambregts werden de winnaars! Van harte gefelicteerd!

(advertorial)

Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.