Robert Bent van skischool Amstelveen
Advertorial Sport

Goed voorbereid in topconditie op de skipiste dankzij Skischool Amstelveen

Amstelveen - Het duurt nog heel even voordat we daadwerkelijk richting de sneeuw gaan voor een actieve wintersportvakantie, maar wie straks graag goed voorbereid en in een topconditie op de skipiste wil staan, doet er goed aan om enkele indoor ski- of snowboardlessen te nemen. En wat is er niet leuker dan nu alvast in die heerlijke wintersportsfeer te komen? Bij Skischool Amstelveen is het lerarenteam er helemaal klaar voor.

Eigenaar Robert Bent geeft al dertig jaar indoor skiles en weet als geen ander wat er voor nodig is om de beginnende én gevorderde skiër of snowboarder verder te helpen met zijn of haar techniek en stijl. Hij was in 1988 een van de eerste in Nederland met een eigen indoor skischool. In 2015 opende hij ook in Amstelveen een school en met succes, want onlangs werd op feestelijke wijze een tweede rolbaan in gebruik genomen.

Robert Bent is een kei in zijn vak, heeft alle opleidingen gedaan die er op dit vakgebied voorhanden zijn en doet niets liever dan ski-liefhebbers een goede voorbereiding op hun skivakantie geven. Of je nu een echte beginner bent, of een (ver) gevorderde skiër. Ook leidt hij, in samenwerking met Snowsports Academy, veel skileraren op.

Twee rolbanen

Skischool Amstelveen heeft sinds de zomer de beschikking over twee rolbanen. Robert Bent: ‘Het grote voordeel van les krijgen op een indoorbaan is dat je met z’n tweeën gelijktijdig op de baan staat en met maximaal vier personen per uur (10 minuten op en 10 minuten) kun je een maximaal rendement uit de les halen. Het is te vergelijken met een privéles.‘

De enthousiaste skischool-eigenaar laat weten dat je na oefenen op een indoorbaan met veel meer plezier op de lange latten staat, meer controle hebt over je vaardigheden en je dus veel zekerder zult voelen tijdens de afdaling. ‘Met tien lessen op een rolbaan en één keer op een indoor sneeuwbaan, heb je zo’n goede voorbereiding gehad dat je op vakantie zelf echt geen les meer hoeft te nemen’, garandeert Bent.

Zeven dagen per week open

Stap je Skischool Amstelveen binnen dan waag je je al een beetje in een gezellige Oostenrijkse skihut en krijg je zin om de lange latten of het snowboard onder te doen. Gelukkig is de skischool zeven dagen per week open, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Meer informatie over de (les)mogelijkheden bij Skischool Amstelveen is te vinden op de website.

Informatie

Skischool Amstelveen | Schinkeldijkje 16K, Aalsmeer | Telefoon 020 73 73 067 | info@skischoolamstelveen.nl | www.skischoolamstelveen.nl

Winactie - Gratis lessen via AmstelveenZ

Ski-school Amstelveen verlootte in samenwerking met AmstelveenZ 2x5 ski- of snowboardlessen. Lenny van Opmeer en Annemieke Lambregts werden de winnaars! Van harte gefelicteerd!

(advertorial)

Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.