Pixabay

Gratis buitensportlessen voor Amstelveense jongeren: kickboxen, bootcamp en dansen

Amstelveen – Amstelveense jongeren kunnen in de voorjaarsvakantie een week lang gratis sportlessen volgen in de buitenlucht: bootcamp, kickboxen en dansen behoren tot de gratis lessen.

De activiteiten en lessen zijn een initiatief van AmstelveenSport en stichting Our Future in samenwerking met de gemeente. Jongeren kunnen les krijgen van kickboxer Mark Trijsburg of een MPC Bootcamp volgen van Mark Green. Ook Buenting verzorgt bootcamps en Dance Improvement geeft danslessen. 

Coronaproof in kleine groepjes

Alle activiteiten vinden buiten plaats in kleine groepjes en er zijn maatregelen getroffen om aan de regels te voldoen. De lessen duren elk drie kwartier zijn speciaal voor jongeren tussen de 12 en18 jaar. Het programma is te vinden op de website  www.ourfutureface.com waar ook ingeschreven kan worden voor de activiteiten.

Andere activiteiten

De deuren van SBO de Bloeiwijzer worden donderdag ook  speciaal geopend voor kinderen in de noodopvang. Zij krijgen die dag les van Robotwise, die dit belangeloos verzorgt. Ook Jongerenwerk van de gemeente zet zich in voor jongeren. Zij organiseren samen met kunstenaar Hans Breuker een schilderactiviteit op dinsdag en woensdag. 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:11

Amstelveen van voorheen (257)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 257 een oude foto van kaasboerderij Clara Maria aan aan de Bovenkerkerweg 106.

Rubriek: Nog even geduld a.u.b! gisteren 11:42

Nog even geduld a.u.b! (Project A9, Aflevering 5)

Amstelveen  - In de rubriek 'Nog even geduld a.u.b.!' volgt AmstelveenZ.nl de ontwikkelingen rond het grootste infrastructurele bouwproject van Amstelveen: de verdieping en verbreding van de A9 dwars door de gemeente. De werkzaamheden op diverse locaties zijn omvangrijk.

Algemeen 24 jul. 2021 12:14

Amstelveen staat open voor straatnaam Peter R. de Vries

Amstelveen – Gemeente Amstelveen staat open om Peter R. de Vries een straatnaam toe te kennen indien daartoe een verzoek wordt ingediend. De vermoorde misdaadverslaggever woonde 23 jaar in Amstelveen.

112 23 jul. 2021 15:26

Aanrijding op Sportlaan: fiets/auto

Amstelveen - Op de Sportlaan, nabij de rotonde met de Beneluxbaan, heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser.