Davey Photography, Davey Baas
112

Grote verkeerscontrole op Stadsplein Amstelveen

Amstelveen - De politie heeft woensdagavond een grote controlelocatie ingericht op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen. 

Motoragenten rijden in centrum Amstelveen rond en tal van weggebruikers worden naar de controlelocatie geleid.

112_Verkeerscontrole_stadsplein_Amstelveen_23_11_2022_DPDB4.jpg
Foto's Davey Photography, Davey Baas

Op het Stadsplein worden voertuigen gecontroleerd op de technische staat en ook worden blaastesten afgenomen bij bestuurders. Bij de controle is een groot aantal agenten betrokken.

112_Verkeerscontrole_stadsplein_Amstelveen_23_11_2022_DPDB2.jpg

Ook scooterrrijders ontkomen niet aan de controle; een rollerbank is eveneens aanwezig. De resultaten van de controle worden later bekend gemaakt. Het Stadsplein wordt vaker als locatie voor grote verkeerscontroles gebruikt.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:59

Kunstfotograaf Jimmy Nelson komt naar Libris Venstra

Amstelveen - Naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky komt kunstfotograaf Jimmy Nelson op donderdag 8 december naar Libris Venstra aan het Stadsplein. Jimmy zal in het kort vertellen over zijn boek en daarna signeren.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.