Gusto brengt stukje vrolijkheid in donkere tijden

Amstelveen - Niet alleen is de lockdown verlengd, ook ligt het Oude Dorp in Amstelveen momenteel overhoop vanwege een ingrijpende straatrenovatie. Pizzeria Gusto in de Dorpsstraat vond dat het daarom wel eens tijd was voor een stukje vrolijkheid: de pizzeria heeft enkele strandstoelen in de opengebroken straat voor de deur neergezet om mensen een goed gevoel te geven.

De pizzeria krijgt veel leuke reacties op het initiatief, ook al is het natuurlijk zeker niet de bedoeling dat mensen er neerstrijken om een feestje te vieren. 

'Het is gewoon een gezellig gezicht nu het Dorp tijdelijk op de schop is en de lockdown voortduurt. We wilden de boel een klein beetje opvrolijken,' zegt eigenaar Ferry Kamphorst. Kamphorst verzekert klanten dat er geen zand in de pizza's komt en dat de kwaliteit van de pizza's zoals altijd onberispelijk is.

Hij hoopt ook dat na de lockdown klanten weer volop naar het straks gerenoveerde Oude Dorp komen om een hapje te eten en een biertje te drinken.

Gusto is tijdens de lockdown open voor take-away pizza's & frizza's De medewerkers gaan in ieder geval geen moment bij de pakken neerzitten (nou ja, misschien even dan:)

pizaa_beach.jpg


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:17

Zeer beperkte daling coronabesmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Volgens de vandaag bekendgemaakte corona-cijfers van het RIVM is het aantal coronabesmettingen (Covid-19) in Amstelveen de afgelopen periode zeer beperkt gedaald.  

Verkeer & Vervoer vandaag 13:56

Burgemeester Rijnderslaan een maand dicht in één richting

Amstelveen – De Burgemeester Rijnderslaan zal van maandag 25 januari  tot en met vrijdag 26 februari 2021 in één richting (vanaf de zijde Beneluxbaan in de richting van de Keizer Karelweg) worden afgesloten.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:35

Glazen wanden bij nieuwe rotondes Beneluxbaan worden vervangen voor spijlen hekwerken

Amstelveen - De gemeente gaat een serie aanpassingen doorvoeren bij de nieuwe rotondes op de Beneluxbaan langs het Amstelveenlijntraject (Kronenburg, Zonnestein en Sportlaan) om de verkeersveiligheid te verhogen. Een daarvan is het gedeeltelijk vervangen van de glazen afscheidingen bij de nieuwe rotondes.