'Gusto - World of Pizza' opent binnenkort in Oude Dorp

AMSTELVEEN - Het interieur ziet er nu al veelbelovend uit en ook de authentieke Italiaanse houtoven belooft veel goeds: in het Oude Dorp van Amstelveen (Dorpsstraat 84) opent binnenkort het nieuwe restaurant 'Gusto - World of Pizza.' 

Gusto maakte vandaag de menukaart bekend op de Facebook-pagina van het restaurant en serveert straks naast diverse voor,- bij- en nagerechten twaalf soorten pizza's met een typische krokante bodem. Vespa De nieuwe zaak, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd, ziet er onder Italiaanse invloeden hip en gezellig uit. [zie meer foto's]. Eén van de eyecatchers is naast de open keuken met traditionele houtoven, een klassieke Vespa die aan de muur in het restaurant hangt. De verwachting is dat het restaurant volgende week de deuren opent. Vergunning Gemeente Amstelveen verleende deze week een omgevingsvergunning voor het nieuwe restaurant, dat de bakluchten neutraliseert en afvoert via een rooster en pijp om geuroverlast voor omwonenden te voorkomen. De welstandscommissie oordeelde negatief over het plaatsen van de pijp, maar omdat er geen andere plek voorhanden was heeft de gemeente de vergunning toch afgegeven.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.