'Gusto - World of Pizza' opent binnenkort in Oude Dorp

AMSTELVEEN - Het interieur ziet er nu al veelbelovend uit en ook de authentieke Italiaanse houtoven belooft veel goeds: in het Oude Dorp van Amstelveen (Dorpsstraat 84) opent binnenkort het nieuwe restaurant 'Gusto - World of Pizza.' 

Gusto maakte vandaag de menukaart bekend op de Facebook-pagina van het restaurant en serveert straks naast diverse voor,- bij- en nagerechten twaalf soorten pizza's met een typische krokante bodem. Vespa De nieuwe zaak, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd, ziet er onder Italiaanse invloeden hip en gezellig uit. [zie meer foto's]. Eén van de eyecatchers is naast de open keuken met traditionele houtoven, een klassieke Vespa die aan de muur in het restaurant hangt. De verwachting is dat het restaurant volgende week de deuren opent. Vergunning Gemeente Amstelveen verleende deze week een omgevingsvergunning voor het nieuwe restaurant, dat de bakluchten neutraliseert en afvoert via een rooster en pijp om geuroverlast voor omwonenden te voorkomen. De welstandscommissie oordeelde negatief over het plaatsen van de pijp, maar omdat er geen andere plek voorhanden was heeft de gemeente de vergunning toch afgegeven.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws