Gym3 breidt uit met fitnesscentrum van 600m2

AMSTELVEEN - Nog geen drie jaar na de opening transformeert Gym3 in Amstelveen Zuid tot een XL sportschool. Zondag 29 houdt Gym3 een open dag en kan iedereen kennismaken met het vernieuwde aanbod. 

Naast het huidige aanbod aan groepslessen en small group trainingen kunnen de leden profiteren van een fitnesscentrum van 600m2, een fysiotherapiepraktijk, een sportshop, voedingsdeskundigen en Electro Musculaire Stimulatie (EMS-traingen).

Plezier
'Bij Gym3 krijgen mensen weer plezier in bewegen,'vertelt Dwight Harkisoon, eigenaar van het innovatieve sportschoolconcept. 'Dat bereiken we door middel van interactieve spelvormen zoals boksen, kickboksen en crosspower.  Door samen te trainen, motiveren mensen elkaar.' Ook voor jonge kinderen is er een uitgebreid aanbod aan groepslessen. Kinderen vanaf vier jaar oud kunnen al kickbokslessen volgen.

Focus
Met de komst van een groot fitnesscentrum lijkt Gym3 af te wijken van haar formule, maar dat ziet Harkisoon anders. 'De focus in de sportschool blijft liggen op de groepslessen. De uitbreiding met een fitnesscentrum zorgt er echter voor dat mensen die niet mee kunnen doen aan de groepslessen, bijvoorbeeld omdat ze een blessure hebben, toch kunnen trainen.'

Aandacht en advies
In het fitnesscentrum worden sporters niet aan hun lot overgelaten, er is continue begeleiding aanwezig. Aandacht en advies zijn in Gym3 sowieso heel belangrijk. In de sportshop kunnen de leden terecht voor sportartikelen en sportvoeding. Hier krijg je advies over welke bokshandschoenen het beste zijn, maar ook over welke proteïneshakes en supplementen in jouw persoonlijke voedingsschema passen.

Begeleiding
Met professionele sportinstructeurs, een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige in huis, hebben de leden van Gym3 alle begeleiding om fit te worden binnen handbereik. 'Het Gym3 team is als een grote familie, dat merk je als lid onmiddellijk aan de gemoedelijke sfeer. Plezier, uitdaging en motivatie blijven centraal staan, ook nu we een stuk groter worden,'aldus een enthousiaste Harkisoon.

Open dag 29 mei
Op zondag 29 mei is het open dag bij Gym3, gevestigd aan de Zetterij 3 op bedrijventerrein Bovenkerk (naast Praxis).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.