Happy Bodies verovert Amstelveen

Happy Bodies verovert Amstelveen

AMSTELVEEN - Met minimale tijdsbesteding optimaal fit worden, dat wil iedereen. Het is dan ook niet gek dat de vorig jaar geopende lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp van Amstelveen een gat in de markt is gebleken.


- Lees verder onder deze advertentie -

Met één keer in de vijf dagen 35 minuten zeer effectief en efficiënt trainen zijn al honderden Amstelveners aanzienlijk vitaler geworden. De pijn- en blessurevrije trainingsmethode van Happy Bodies, waarin rust (heerlijk!) een grote factor speelt, is booming business.

Doelgericht
Vergeet de traditionele sportscholen: bij Happy Bodies vind je geen bonkende muziek en krachtpatsers, maar vooral doodnormale mensen die specifiek en doelgericht aan hun vitaliteit werken.

Ontzorgen
‘Ontzorgen’ is een van de sleutelwoorden bij Happy Bodies, laat oprichter en eigenaar Jibbe de Goede weten. ‘Trainen bij ons is heel eenvoudig. Je lichaam wordt eerst via een 3D-scanner in kaart gebracht en alle apparaten worden vervolgens volautomatisch op jouw specifieke kenmerken ingesteld voor optimale training.’

Succesformule
De succesformule van Happy Bodies, met imiddels drie vestigingen (ook in Heemstede en Overveen) is gebaseerd op de Duitse fitnessconcepten ‘Milon Cirkel’ en ‘Five’. In het kort: door (onbewust) te trainen met hoge tegendruk op de spieren kan via de Milon Cirkel in korte trainingstijden tot vijftien keer meer resultaat worden geboekt dan bij een reguliere sportschool.

Vitaal
Volgens De Goede is het succes van Happy Bodies te verklaren omdat het de manier biedt om met minimale tijdsinspanning, maximaal vitaal en gezond oud te worden. In de trainingscirkel van 35 minuten wordt natuurlijk wel flink gewerkt, maar altijd verantwoord. Happy Bodies werkt ook met speciale voedingsprogramma’s en fysiotherapie en bovendien: niet goed = geld terug.

Informatie
Happy BodiesLaan Nieuwer-Amstel 4a | 1182 JT Amstelveen | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties