Happy Bodies verovert Amstelveen

AMSTELVEEN - Met minimale tijdsbesteding optimaal fit worden, dat wil iedereen. Het is dan ook niet gek dat de vorig jaar geopende lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp van Amstelveen een gat in de markt is gebleken.

Met één keer in de vijf dagen 35 minuten zeer effectief en efficiënt trainen zijn al honderden Amstelveners aanzienlijk vitaler geworden. De pijn- en blessurevrije trainingsmethode van Happy Bodies, waarin rust (heerlijk!) een grote factor speelt, is booming business.

Doelgericht
Vergeet de traditionele sportscholen: bij Happy Bodies vind je geen bonkende muziek en krachtpatsers, maar vooral doodnormale mensen die specifiek en doelgericht aan hun vitaliteit werken.

Ontzorgen
‘Ontzorgen’ is een van de sleutelwoorden bij Happy Bodies, laat oprichter en eigenaar Jibbe de Goede weten. ‘Trainen bij ons is heel eenvoudig. Je lichaam wordt eerst via een 3D-scanner in kaart gebracht en alle apparaten worden vervolgens volautomatisch op jouw specifieke kenmerken ingesteld voor optimale training.’

Succesformule
De succesformule van Happy Bodies, met imiddels drie vestigingen (ook in Heemstede en Overveen) is gebaseerd op de Duitse fitnessconcepten ‘Milon Cirkel’ en ‘Five’. In het kort: door (onbewust) te trainen met hoge tegendruk op de spieren kan via de Milon Cirkel in korte trainingstijden tot vijftien keer meer resultaat worden geboekt dan bij een reguliere sportschool.

Vitaal
Volgens De Goede is het succes van Happy Bodies te verklaren omdat het de manier biedt om met minimale tijdsinspanning, maximaal vitaal en gezond oud te worden. In de trainingscirkel van 35 minuten wordt natuurlijk wel flink gewerkt, maar altijd verantwoord. Happy Bodies werkt ook met speciale voedingsprogramma’s en fysiotherapie en bovendien: niet goed = geld terug.

Informatie
Happy BodiesLaan Nieuwer-Amstel 4a | 1182 JT Amstelveen | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.