Harry van Nieuwkerk overleden

AMSTELVEEN - De Amstelveense ondernemer Harry van Nieuwkerk, eigenaar van Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters,  is woensdag 29 juli overleden.

Dat heeft de familie vanmorgen laten weten op de Facebook-pagina van het bedrijf: ‘Verdrietig geven wij kennis van het plotselinge overlijden van onze lieve man en vader.’ Op de pagina stromen de condoleances binnen.

Van Nieuwkerk was geruime tijd ziek en leverde de afgelopen jaren een verbeten strijd. Hij leek de laatste periode juist weer aan de betere hand en was actief voor zijn zaak, maar het lot besliste anders. Van Nieuwkerk werd 57 jaar.

Harry van Nieuwkerk was een zeer gewaardeerd ondernemer in Amstelveen en omstreken. Hij bouwde samen met zijn familie een groot fietsen- en scooterimperium op, met zaken aan de Joh. Calvijnlaan, De Brink (Middenhoven) en de Bouwerij (industrieterrein Legmeer, Scooters XL). Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, ooit gestart aan de Lindenlaan, groeide onder Harry van Nieuwkerk uit tot een onomstotelijk begrip in de regio.

De vestiging aan de Bouwerij is vandaag gesloten. Dinsdag is de uitvaart: dan zijn alle vestigingen gesloten.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.