Kaizen Gym
Advertorial Sport

Het slimste goede voornemen: Kaizen Gym

Amstelveen - Bij veel mensen zullen ongetwijfeld de traditionele goede voornemens weer opborrelen nu het nieuwe jaar dichterbij komt. De wildste ideeën, uitdagingen en doelen passeren daarbij de gedachtenrevue: je gaat elke dag sporten, vroeg naar bed, stoppen met alle slechte dingen... Maa rheel veel goede voornemens sneuvelen in het nieuwe jaar niet voor niks razendsnel. ‘Vaak zijn de doelen die mensen stellen nietrealistisch,’ zegt Don Brouwer.

Samen met Mike van Beek richtte Don alweer bijna tien jaar geleden Kaizen Gym op, met als doel een toonaangevende trainings- en coachingfaciliteit te worden. Dat is bijzonder goed gelukt: Kaizen Gym zette in het afgelopen decennium een geheel nieuwe standaard voor personal training en heeft een grotes chare vaste klanten uit Amstelveen en omgeving aan zich gebonden. Zelfs Amsterdammers rijden graag een rondje om.

Zeer effectief

Al eens te meer is door anderen geprobeerd het succesvolle Kaizen-format, gebaseerd op een Japanse denk- en werkwijze waar de focus altijd ligt op verbetering, te kopiëren. Maar zo eenvoudig is dat niet. Kaizen Gym is een begrip geworden doordat het zich op heel veel manieren onderscheidt. Eén daarvan is bijvoorbeeld de laagdrempelige en vriendelijke, maar tegelijkertijd ook professionele sfeer die in de ruim opgezette privacy gym aan hetS chinkeldijkje hangt. Er wordt uitsluitend onder persoonlijke begeleiding getraind en door een combinatie van zeer effectieve krachttraining, persoonlijk advies op het gebied van voeding, rust en lifestyle, inclusief periodieke monitoring en zelfs blessurebehandelingen, groei je bij Kaizen namelijk als vanzelf in een blijvend beter, sterker en fitter lichaam, met een gezonde geest. ‘Veel mensen willen vaak te snel en te veel bereiken in een korte periode. Ze vergeten dat ze over een periode van jaren bepaalde gewoontes hebben opgebouwd in eet- en leefgedrag, die je er niet uitkrijgt door opeens intensief te gaan sporten,’ zegt Mike. ‘Via de Kaizen-methode proberen we een gezonde levensstijl aan te meten die blijvend is en waar je de rest van je leven plezier van hebt. En het mooie is dat je dan eigenlijk sneller resultaat boekt dan je voor mogelijk houdt.’

Gewicht zegt niet alles

Bij Kaizen Gym kijken ze bijvoorbeeld niet alleen naar gewichtsverlies: voor veel mensen dé hoofdreden om te gaan sporten. ‘Een paar kilo kwijt zegt iets, maar lang niet alles. We doen periodieke metingen, waarbij we meer zaken in de gaten houden, zoals vetpercentage en bloeddruk,' zegt Donny. Een belangrijk onderdeel van het Kaizen-succes zijn natuurlijk de personal trainers. De diverse trainers hebben stuk voor stuk verstand van zaken, leren altijd bij en zijn erg sterk op techniek. Want iedere oefening die je fout doet is in principe verloren trainingstijd. Door de extreme effectiviteit weten de trainers je verrassend snel in die zone te krijgen waar je het meest bereikt: ofwel het deel waar ‘the magic happens’. Dus heb jij goede voornemens? Neem dan zeker (vrijblijvend) contact op!

Wist je dat Kaizen Gym over verschillende trainingsopties beschikt? Naast Personal Training kan je er ook terecht voor Hybrid Training (1x per maand PT met online ondersteuning) en Business Training (voor het hele bedrijf). Of volg jij liever een Kaizen Group Camp van tien weken?

Informatie

Kaizen Gym
Schinkeldijkje 16N (Aalsmeer)
www.kaizengym.nl
Trainen@kaizengym.nl
Gratis parkeren voor de deur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.