Kaizen Gym
Advertorial Sport

Het slimste goede voornemen: Kaizen Gym

Amstelveen - Bij veel mensen zullen ongetwijfeld de traditionele goede voornemens weer opborrelen nu het nieuwe jaar dichterbij komt. De wildste ideeën, uitdagingen en doelen passeren daarbij de gedachtenrevue: je gaat elke dag sporten, vroeg naar bed, stoppen met alle slechte dingen... Maa rheel veel goede voornemens sneuvelen in het nieuwe jaar niet voor niks razendsnel. ‘Vaak zijn de doelen die mensen stellen nietrealistisch,’ zegt Don Brouwer.

Samen met Mike van Beek richtte Don alweer bijna tien jaar geleden Kaizen Gym op, met als doel een toonaangevende trainings- en coachingfaciliteit te worden. Dat is bijzonder goed gelukt: Kaizen Gym zette in het afgelopen decennium een geheel nieuwe standaard voor personal training en heeft een grotes chare vaste klanten uit Amstelveen en omgeving aan zich gebonden. Zelfs Amsterdammers rijden graag een rondje om.

Zeer effectief

Al eens te meer is door anderen geprobeerd het succesvolle Kaizen-format, gebaseerd op een Japanse denk- en werkwijze waar de focus altijd ligt op verbetering, te kopiëren. Maar zo eenvoudig is dat niet. Kaizen Gym is een begrip geworden doordat het zich op heel veel manieren onderscheidt. Eén daarvan is bijvoorbeeld de laagdrempelige en vriendelijke, maar tegelijkertijd ook professionele sfeer die in de ruim opgezette privacy gym aan hetS chinkeldijkje hangt. Er wordt uitsluitend onder persoonlijke begeleiding getraind en door een combinatie van zeer effectieve krachttraining, persoonlijk advies op het gebied van voeding, rust en lifestyle, inclusief periodieke monitoring en zelfs blessurebehandelingen, groei je bij Kaizen namelijk als vanzelf in een blijvend beter, sterker en fitter lichaam, met een gezonde geest. ‘Veel mensen willen vaak te snel en te veel bereiken in een korte periode. Ze vergeten dat ze over een periode van jaren bepaalde gewoontes hebben opgebouwd in eet- en leefgedrag, die je er niet uitkrijgt door opeens intensief te gaan sporten,’ zegt Mike. ‘Via de Kaizen-methode proberen we een gezonde levensstijl aan te meten die blijvend is en waar je de rest van je leven plezier van hebt. En het mooie is dat je dan eigenlijk sneller resultaat boekt dan je voor mogelijk houdt.’

Gewicht zegt niet alles

Bij Kaizen Gym kijken ze bijvoorbeeld niet alleen naar gewichtsverlies: voor veel mensen dé hoofdreden om te gaan sporten. ‘Een paar kilo kwijt zegt iets, maar lang niet alles. We doen periodieke metingen, waarbij we meer zaken in de gaten houden, zoals vetpercentage en bloeddruk,' zegt Donny. Een belangrijk onderdeel van het Kaizen-succes zijn natuurlijk de personal trainers. De diverse trainers hebben stuk voor stuk verstand van zaken, leren altijd bij en zijn erg sterk op techniek. Want iedere oefening die je fout doet is in principe verloren trainingstijd. Door de extreme effectiviteit weten de trainers je verrassend snel in die zone te krijgen waar je het meest bereikt: ofwel het deel waar ‘the magic happens’. Dus heb jij goede voornemens? Neem dan zeker (vrijblijvend) contact op!

Wist je dat Kaizen Gym over verschillende trainingsopties beschikt? Naast Personal Training kan je er ook terecht voor Hybrid Training (1x per maand PT met online ondersteuning) en Business Training (voor het hele bedrijf). Of volg jij liever een Kaizen Group Camp van tien weken?

Informatie

Kaizen Gym
Schinkeldijkje 16N (Aalsmeer)
www.kaizengym.nl
Trainen@kaizengym.nl
Gratis parkeren voor de deur.


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.