VVD-raadslid Remco Snoek (l) in gesprek met Steven Koudijs (r)

Hoe gaat het met Firma Koudijs in de coronacrisis?

De VVD bezoekt tijdens de coronacrisis tal van Amstelveense ondernemers. Hoe gaat het met de Firma Koudijs in het Oude Dorp?

VVD-raadslid Remco Snoek ging in gesprek met Steven Koudijs. De effecten van de corona-crisis zijn ook bij Koudijs merkbaar: minder winkelbezoeken en bovendien mist het familiebedrijf het persoonlijke contact met de klanten, waarin het normaal gesproken zo sterk is. 

Bekijk hier de video van het gesprek.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 19:49

Proef Vietnam in nieuwe delicatessenzaak MayVy

Amstelveen - Het Kostverlorenhof is alweer enige tijd een parel rijker: MayVy. Een kleurrijke winkel met heerlijke producten uit Vietnam en Zuid-Oost Azië. Eigenaresse Willow Le vertelt waarom ze haar carrière als data specialist in de E-commerce stopzette om haar passie te volgen: lekker eten! Als Vietnamese is eten onderdeel van haar levensstijl. En juist dat wil ze het Amstelveense publiek laten proeven.

Wonen gisteren 16:31

1700 woningen in Amstelveen hebben geen bewoner (of stiekem toch wel)

Amstelveen - In onderzoek naar mogelijk criminele praktijken in leegstaande Amstelveense panden is gebleken dat er begin september dit jaar 1700 woningen bekend waren bij de gemeente waar langer dan 6 maanden niemand stond ingeschreven volgens de Basisregistratie Personen (BRP).