Rijnboutt Architecten

'Hudson's Bay Amstelveen opent nog voor zomer'

Amstelveen - Hudson's Bay opent als het goed is nog voor de zomer het warenhuis in Stadshart Amstelveen, maar zal vermoedelijk niet het hele omgebouwde V&D-pand gaan vullen.  

Vandaag publiceerde Het Parool een artikel waaruit blijkt dat Hudson's Bay vermoedelijk de grootte van de winkels gaat aanpassen en een reorganisatie gaat doorvoeren omdat het bedrijf niet goed loopt.

Wethouder Herbert Raat (Stadshart) laat weten dat het warenhuis in de laatste gesprekken met gemeente Amstelveen heeft aangegeven voor de zomer van 2019 te willen openen. Zeer waarschijnlijk gaat de warenhuisketen niet alle etages van het kolossale gebouw vullen. Maar Raat is nog altijd blij met de komst van Hudson's Bay naar Amstelveen, omdat ze het zwaar verouderde V&D-pand een nieuwe invulling hebben gegeven.

'Ze hebben tientallen miljoenen euro's geïnvesteerd in het centrum van Amstelveen, dat is heel belangrijk voor onze gemeente,' zegt Raat. Hij vindt het een goede zaak dat het bedrijf naar de formule gaat kijken en hoopt dat Hudson's Bay een succes wordt.  


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 16:43

Ook financiële steun voor Amstelveens Poppentheater

Amstelveen - Het Amstelveens Poppentheater krijgt net als diverse andere culturele instellingen in Amstelveen een extra garantiesubsidie om door de huidige corona-periode heen te komen. Een bedrag van 42.000 euro (voor inkomstenderving en innovatie) moet het bij kinderen populaire theater de helpende hand bieden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2020 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.