Davey Photography, Davey Baas
112

Hulpdiensten massaal opgeroepen voor drijvend lichaam in water; blijkt pop

Amstelveen - De hulpdiensten zijn zondagavond massaal opgeroepen naar de Parelvisserslaan in Amstelveen na een melding dat er een lichaam in het water dreef. Het bleek uiteindelijk om een aangeklede pop te gaan.

Er werd groot ingezet: naast brandweer, politie en ambulances werd aanvankelijk ook de traumahelikopter opgeroepen, maar al snel bleek dat het - tot opluchting van hulpdiensten, omwonenden en omstanders - om een pop ging.

112_pop_Water.jpg

dpdb_pop_112.jpg
De politie heeft de pop uit het water gevist en op het droge gelegd. Diverse buurtbewoners waren te spreken over de snelle reactie  van de hulpdiensten vanwege de ernst van de melding - en haalden uiteindelijk opgelucht adem dat het niet daadwerkelijk een lichaam betrof.

Foto's: Davey Photography, Pieter Schilt


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.