Humberto moet vrijheidsevenement in Amstelveen gaan presenteren

Humberto moet vrijheidsevenement in Amstelveen gaan presenteren Foto: Amstelveen Oranje

Amstelveen – In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland aan het eind de Tweede Wereldoorlog werd bevrijd. In verband hiermee wil Amstelveen Oranje een speciaal vrijheidsevenement gaan organiseren.


- Lees verder onder deze advertentie -

In een brief aan de gemeenteraad schrijven burgemeester en wethouders (b en w) dat de Stichting Amstelveen Oranje ver gevorderde plannen heeft om het 75-jarige jubileum van de bevrijding op bijzondere wijze te vieren. Het speciale vrijheidsevenement maakt deel uit van de plannen.

Podium

Tijdens het evenement op 5 mei 2020 moet er onder meer een vrijmarkt en verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Daarnaast wordt er voor het eind van de dag gedacht aan een podium waar artiesten voor jongeren op kunnen gaan treden.

Jongeren hebben zich al bij Stichting Oranje gemeld met verschillende ideeën voor het vrijheidsevenement en de onlangs door Burgemeester Bas Eenhoorn tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau benoemde Humberto Tan is benaderd om het evenement te presenteren. De kosten voor het vrijheidsevenement bedragen rond de 20.000 euro.  


Reacties