Indoor Throwdown @The Beach

Indoor Throwdown @The Beach Foto: Kimberly, organisator van het evenement.

AMSTELVEEN – De eerste editie van het CrossFit-evenement ‘Indoor Throwdown @The Beach’ vindt zondag 14 januari 2018 plaats.


- Lees verder onder deze advertentie -

De Indoor Throwdown is een CrossFit-wedstrijd voor atleten van elk niveau. Tijdens dit evenement wordt het grootste indoor strand van Nederland omgebouwd tot een echt fitness spektakel. Atleten zullen tijdens het evenement verschillende zware workouts uitvoeren. Iedereen is welkom om te kijken kijken naar de finale dag op zondag 14 januari.

Wat is CrossFit?
Crossfit is een snelgroeiende sport in Nederland. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Stichting HarteKind
De Indoor Throwdown staat in het teken van Stichting HarteKind. Sporters hebben een goed hart nodig voor de extreem zware workouts die zij uitvoeren, maar helaas wordt niet iedereen geboren met zo’n Hart. Door middel van het inschrijfgeld en leuke acties proberen wij een mooi bedrag op te halen voor dit goede doel. #Kind zijn, Hart nodig!

Gratis entree
De entree is gratis, de organisatie vraagt alleen een kleine donatie bij aankomst. Meer info via www.indoorthrowdown.nl


Reacties