Kimberly, organisator van het evenement.

Indoor Throwdown @The Beach

AMSTELVEEN – De eerste editie van het CrossFit-evenement ‘Indoor Throwdown @The Beach’ vindt zondag 14 januari 2018 plaats.

De Indoor Throwdown is een CrossFit-wedstrijd voor atleten van elk niveau. Tijdens dit evenement wordt het grootste indoor strand van Nederland omgebouwd tot een echt fitness spektakel. Atleten zullen tijdens het evenement verschillende zware workouts uitvoeren. Iedereen is welkom om te kijken kijken naar de finale dag op zondag 14 januari.

Wat is CrossFit?
Crossfit is een snelgroeiende sport in Nederland. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Stichting HarteKind
De Indoor Throwdown staat in het teken van Stichting HarteKind. Sporters hebben een goed hart nodig voor de extreem zware workouts die zij uitvoeren, maar helaas wordt niet iedereen geboren met zo’n Hart. Door middel van het inschrijfgeld en leuke acties proberen wij een mooi bedrag op te halen voor dit goede doel. #Kind zijn, Hart nodig!

Gratis entree
De entree is gratis, de organisatie vraagt alleen een kleine donatie bij aankomst. Meer info via www.indoorthrowdown.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:26

'Energietransitie vergt grootse inspanning van Amstelveen'

Amstelveen - Voor het vijfde jaar op rij heeft de gemeente de balans opgemaakt hoe duurzaam Amstelveen is wat betreft de onderwerpen energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Die balans is nodig om te bekijken of de gemeente zich voldoende inzet, de middelen goed worden besteed en waar de focus het komend jaar op ligt. Het thema Energietransitie (de overgang naar schone energie) vergt grootse inspanning van de gemeente. De gemeenteraad krijgt het Plan voor Energietransitie, Circulaire Economie en Klimaatadaptie, ofwel PLECK 5.0. voorgelegd.

Algemeen gisteren 13:36

Aanleg rotondes Oranjebaan vertraagd door gestegen kosten

Amstelveen - De aanleg van de twee rotondes op de Oranjebaan die in oktober 2023 zou beginnen, is voor onbepaalde tijd vertraagd. Oorzaken zijn de sterk gestegen kosten van personeel en bouwmaterialen in het afgelopen jaar en aanvullende bereikbaarheidsmaatregelen in combinatie met een langere looptijd van het project. Hierdoor overschrijden de kosten het door de gemeenteraad gereserveerde budget met ruim een miljoen euro.

Algemeen gisteren 10:28

Verrassingsbezoek wethouder Floor Gordon bij Groenraad Amstelveen

Amstelveen - Afgelopen week werd de Groenraad Amstelveen verrast met een bezoek van wethouder Floor Gordon, ter gelegenheid van de officiële installatie van haar nieuwste leden. Wethouder Gordon sprak tijdens haar bezoek haar waardering uit voor het werk van de Groenraad, gezien het belang van groen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Algemeen 27 sep. 2023 14:11

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.