Kimberly, organisator van het evenement.

Indoor Throwdown @The Beach

AMSTELVEEN – De eerste editie van het CrossFit-evenement ‘Indoor Throwdown @The Beach’ vindt zondag 14 januari 2018 plaats.

De Indoor Throwdown is een CrossFit-wedstrijd voor atleten van elk niveau. Tijdens dit evenement wordt het grootste indoor strand van Nederland omgebouwd tot een echt fitness spektakel. Atleten zullen tijdens het evenement verschillende zware workouts uitvoeren. Iedereen is welkom om te kijken kijken naar de finale dag op zondag 14 januari.

Wat is CrossFit?
Crossfit is een snelgroeiende sport in Nederland. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Stichting HarteKind
De Indoor Throwdown staat in het teken van Stichting HarteKind. Sporters hebben een goed hart nodig voor de extreem zware workouts die zij uitvoeren, maar helaas wordt niet iedereen geboren met zo’n Hart. Door middel van het inschrijfgeld en leuke acties proberen wij een mooi bedrag op te halen voor dit goede doel. #Kind zijn, Hart nodig!

Gratis entree
De entree is gratis, de organisatie vraagt alleen een kleine donatie bij aankomst. Meer info via www.indoorthrowdown.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.