Gerda, Niels, Gert, Danny & Raoul helpen je bij het samenstellen van jouw ideale badkamer [Fotograaf: Anko Stoffels]

Jouw sfeervolle badkamer

AALSMEER - Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of heb je al ideeën, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Bij het familiebedrijf Bouwcenter Blauwhoff slaag je gegarandeerd. Aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer - op nog geen vijf minuten rijden van Amstelveen - vind je hier namelijk een overzichtelijke sanitaire-afdeling, dat na een grote verbouwing moderner en sfeervoller is dan ooit.

Een bouwcenter klinkt groot en pompeus, maar Blauwhoff is alles behalve. Hoewel het assortiment bouwmaterialen aan niets ontbreekt blijft het bedrijf wel persoonlijk en gespecialiseerd. ‘We beschikken over een  klein team met grote kennis van zaken. Ieder op zijn eigen afdeling’, zo zegt Tamara Vermeulen marketingmedewerker van Blauwhoff.

Verbouwd
De sanitair-afdeling van het bedrijf was toe aan vernieuwing. En dat is groots aangepakt. ‘We hebben veel ruimte gecreëerd om het overzicht te bewaren en om als klant zelf aan de slag te kunnen op ons nieuwe vloertegelplein. Hier kun je als het ware een eigen moodboard creëren van jouw ideale badkamer’, aldus Tamara. De vloeropstellingen en tegelpresentaties zien er zeer aantrekkelijk uit en ook is er gekozen voor een aantal nieuwe merken, waaronder Porcelanosa (een populair Spaans tegelmerk van hoge kwaliteit dat in de regio alleen bij Bouwcenter Blauwhoff te verkrijgen is).

Mogelijkheden

De vernieuwde afdeling is zeer licht, waardoor alle materialen goed te bekijken zijn. Ook is er genoeg ruimte gerealiseerd om enkele badkamers in het geheel te tonen, want de keuze is een reuze. Denk aan de grote diversiteit in stijlen zoals: industrieel, stijlvol wit, retro, klassiek en bijvoorbeeld comfort, dat in alle gemakken voorziet. ‘Mooie badkamers en alles is te voorzien van moderne apparatuur zoals populaire douchewc’s van Geberit’, zo legt Fabian Waayman, vertegenwoordiger van Blauwhoff uit. ‘En we hebben natuurlijk ook tal van mogelijkheden voor kleinere ruimtes.’

Stijl & sfeer
Veel klanten hebben al ideeën voor hun nieuwe badkamer, zo legt Tamara uit. ‘Van tv of bijvoorbeeld  internet. Wij vinden het leuk om tot in de kleinste details een badkamer, samen met de klant, te realiseren. Het is fijn om mensen steeds enthousiaster te zien worden over hun eigen nieuwe badkamer.’ Na het samenstellen kan Bouwcenter Blauwhoff je volledig ontzien. Het bedrijf beschikt over een groot netwerk van aannemers en een badkamer kan in zo’n zes weken (inclusief levering) worden gerealiseerd.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.